Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen árban van egy abortusz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen árban van egy abortusz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 14:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Egy élő magzatba kerül.
2011. márc. 29. 14:42
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
30 körül ha jol tudom
2011. márc. 29. 14:43
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

Maga a műtét 20-30ezer.

Meg a lelkiismeret furdalásba, egy kezdődő élet elvesztésére.

2011. márc. 29. 14:44
 4/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem pokoli, nincsa z a pénz amiért meg csináltatn ám...
2011. márc. 29. 14:46
 5/19 anonim ***** válasza:
43%

senki nem kérdezett a lelkifurdalással kapcsolatban, nem itt kéne fröcsögni

30e ft körül van, plusz a hálapénz, amit a dokik igencsak elvárnak...

2011. márc. 29. 14:47
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

Lehet, hogy nem a lelkifurdalást kérdezte, hanem csak az anyagiakat, mégsem lehet, nem figyelembe venni.

Sokan nem érzik át, hogy milyen komoly és egyben szörnyű dolog egy abortusz. Nem csak meghal az a magzat, hanem elevenen feldarabolják. Bocs a durva részletezésért, de ez van. Sokan csak rándítanak egyet a vállukon, hogy ah...majd elvetetem. Nem egyszerűbb és tisztességesebb dolog védekezni?

Mindegy. Kérdező, én is úgy hallottam, hogy kb. 30 ezer körül van, de ingyen is megúszhatod, ha jogosult vagy rá.

2011. márc. 29. 14:53
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
30 ezer körül igen. Olcsóbban kijöttél volna ha vesztek gumit vagy tabit nem?
2011. márc. 29. 14:58
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

Nem ide tartozik, de akik így írnak, hogy lelkiismeret meg stb. stb. Nem egyszerűbb védekezni mint megcsinálni ezt a gyereket? Amúgy is ahhoz hogy gyerek legyen két fél kell. Egy férfi és egy nő. Miért nem tudja mindkettő felvállalni amit kell. Ha meg még 15-16 évesek. Akkor minek kell szexelni, ha nem tudják, hogy mi a védekezés.

Ennyi.

De ha már összejött a gyerek miért kell egyből orvoshoz rohanni elvetetni? Örökbe lehet adni, gyámság alá helyezni stb. stb. 1000+1 megoldás lenne rá. Csak utána kellene járni. De ehhez sok idő és fáradtság kell.

És mielőtt beszóltok, 22éves vagyok eddig mindig megoldottam a védekezést úgy, hogy ne legyen gyerek, ezután is megtudom, de ha véletlenül összejönne akkor sem mennék abortuszra. Tudom milyen érzés, 3gyereket elvetélt anyám a negyediket elvetette. szörnyű érzés volt és azóta utálom anyámat ezért a tettéért. De mégsem vethetem meg mert anyám.

2011. márc. 29. 14:58
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Igen, 30000 körül van. A lelkiismeret-furdalásról meg ilyenekről pedig nem kérdezett senki senkit.

14:58: Akkor szüljél te gyereket más helyett.

2011. márc. 29. 15:02
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
A családsegítőben majd megmondják.Vagy az árától függ,hogy megöleted-e a gyereked.....
2011. márc. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!