Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 72 órás tabletta használata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 72 órás tabletta használata után mennyi időre rá vérzel?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen változó. Elvileg akkor jön meg amikor kéne, de lehet, hogy sokkal hamarabb, lehet, hogy később. Ne aggódj, ha nem jön meg egyből.

Teljesen felborítja a hormonháztartásodat, ami lehet, hogy csak fél év, vagy egy év alatt jön helyre.

2011. márc. 29. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is bekellett már vennem egyszer.Nekem akkor jött meg mikor kellett volna, tehát nem előbb és nem később.A hormonháztartásomat nem borította fel, mert utánna is úgy jött meg mint régen.
2011. márc. 29. 10:15
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem a mensim nagyin ingatag tehát soha nem jön meg ugyan abban az időben mikor kéne.Tegnap történ t 1 kis baleset a párommal ezert bekellet vennem a tabit. és most nem tudom hogy mikor kell megjönnie.elvileg mar kellet volna mielőtt bevettel a tabit. te ilyen 2 3 heteket késik és nem tudom miért. mondjuk mar 2x kellet bevennem a tabit de minumum fel év telt el a 2 tabi közt.
2011. márc. 29. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem akkor jött meg utana, amikorra kellett is.. tehat nem volt gond..
2011. márc. 29. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem rá 6.napra jött meg,de csak 2napos volt,én is várom hogy megjöjjön nem sokára,de ne izgulj,mert ez is hatással van rá!ez szerintem tényleg egyéntől függ
2011. márc. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!