Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Elszakadt az óvszer!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Elszakadt az óvszer!?

Figyelt kérdés

15/F vagyok. barátnőm 16/L.

tegnap, 22:00kor (2 órával ezelőtt) szeretkeztünk, és elszakadt az óvszer. Ezt már csak akkor vettünk észre, miután elmentem benne.

72 órás tablettát hol árulnak?

fel kell íratni?

nekünk, szülői beleegyezés nélkül kiadják(felírja a nőgyógyász?)?

barátnőm teljesen ki van akadva, meg is értem, kérlek segítsetek..

2011. márc. 27. 00:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
ha már él nemi életet, akkor el is kell mennie nőgyógyászhoz bizonyos időközönként..
2011. márc. 27. 00:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne bantsatok mar! Legalabb o egy olyan srac, aki 15 eves kora ellenere felelossegteljes. Elszakadt a gumi, na bumm, sok emberrel elofordul meg akar 40 eves fejjel.

Google-lel, vagy telefonkonyvben surgossegi nogyogyaszot kikeresni, meg ugyeletes gyogyszertarakat, gyorsan szerezni receptet dokitol es rohanni a gyogyszertarba kivaltani, minel gyorsabban, de azert nem kell meg panikolni.

Normalis valaszokat kellene adni a normalis embereknek, hogy ne legyen abortusz a vege....

Utalom a normalatlan, bunko beszolokat. Az ilyen tartsa meg maganak a velemenyet.

2011. márc. 27. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:
akkor is el kell mennie a lanynak dokihoz, uccsó.. ellenőriztetni kell magát.. hiszen amikor elkezd vki nemi életet élni, onnantól kezdve fennáll a méhnyakrák lehetősége, meg egyébként se árt az ellenőrzés..
2011. márc. 27. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:

Egy szoval nem irtam olyat, hogy nem kell a lanynak orvoshoz mennie. Aki nemi eletet el, annak rendszeresen kell orvoshoz jarnia.

HOL irtam en olyat, hogy nem kell orvoshoz mennie????????

2011. márc. 27. 14:26
 15/19 anonim ***** válasza:
nyugi, én csak mondtam.. azt hittem, h az enyémre irtad, h mit oltom le..
2011. márc. 27. 14:28
 16/19 anonim ***** válasza:
15 évesen^^
2011. márc. 27. 15:03
 17/19 anonim ***** válasza:
hat ha ennyi, akkor ennyi..
2011. márc. 27. 15:08
 18/19 anonim válasza:
47%

Kedves kérdező!

Remélem már megoldódott a probléma. Először is, ahogy már írták ilyenkor az a lényeg, hogy nem szabad bepánikolni. Nem tudom, hogy hol laktok, de ha pestiek vagytok, akkor főleg nincs ok aggodalomra, mert ott szinte minden kórházban van ügyelet. Az orvosokat meg tényleg nem érdekli, hogy ki hány éves. Velünk is előfordult ez az eset, méghozzá ugyanígy szombat este (csak mi a nagy hancúrozás közben elfelejtettünk védekezni :D). De megbántuk, mert másnap (vasárnap) mehettünk kórházba feliratni a tabit, aztán meg kiváltani. (Az orvos annyit mondott, az akkor 15 éves barátnőmnek, h "gratulálok" :D, rám meg csúnyán nézett). Egyébként ha ez így előfordult, akk had kérdezzem meg, h ez milyen óvszer volt, amit használtatok? Mert lehet azzal van a bibi. Én durexet tudom ajánlani, több mint 3 éve használjuk és még egyszer sem szakadt ki :). (Persze sok múlik a használaton.) Amúgy ha a barátnőd fél tőle, hogy ilyen megint előfordul, akk. írasson fel +1 tabit és tegye el, ha gáz van, akk beveszi és kész.

Egyébként külön örülök neki, hogy ilyen felelősségteljesen kezeled a helyzetet, mert én ilyen esetben a legtöbbször a "terhes leszel kib@szlak" és hasonló reakciókat hallottam. Annak/azoknak, akik pedig komolytalanul álltak a kérdéshez, csak annyit, hogy sajnálom a párjukat (ha egyáltalán van nekik).

A tabiról még annyit, hogy arra készüljetek fel, h valószinűleg megzavarja majd a hormonális működését a barátnődnek, ezért késhet a menstruációja, fájhat kicsit a hasa, vagy a feje, de semmi komoly. Annyi, hogy egy nagyobb hormonadagot kap.

F/20

2011. márc. 27. 20:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Örökbeadásra még nem gondoltatok esetleg? Nem feltétlen kell megölni egy picit..taláhatottok neki szerető családot.
2011. ápr. 2. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!