Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kiszakadt az óvszer. Mi a teendő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt az óvszer. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ma reggel együtt voltunk a barátnőmmel és kiszakadt a gumi.Benne mentem el,de nem az öszes sperma ment be,mert amikor a gumihoz értem rengeteg volt a kezemen. 7. napja ért véget a menstruációja.72 órás tabihoz leghamarabb hétfőn jut hozzá.A 72 óra kedden reggel jár le..Nagy a baj????????
2011. márc. 26. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell megmagyarázni, hogy mennyi maradt még a kezedben, ugyanis csak egy, azaz 1 spermium elég ahhoz, hogy megtermékenyítsd a barátnődet.

Az meg a másik hülyeség, hogy legközelebb csak hétfőn tudtok 72 órásit venni.

Most elmentek az ügyeletre, elmondjátok a gondot, és fel is írnak, és ki is válthatjátok, és be is veheti.

Szóval futás.

Egyébként, a 72 órásiról: beveheti akár hétfőn is, de minél előbb ajánlatos, mert minél több óra telik el, annál nagyobb a veszély.

2011. márc. 26. 14:39
 2/6 anonim válasza:
Én is ma voltam ügyeleten és azt mondták, hogy nem írják fel, mert ők ezt nem támogatják. De ha nőgyógyászatra mentek ő felírja....ügyeleten általában nem :S
2011. márc. 26. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:

utolsó

Hány éves vagy? Hogy mondhattak ilyen, hogy nem támogatják? kicsit felidegesítettem most ezen magam. Egy orvosnak kötelessége, hogy segítsen. A helyedben kivertem volna a balhét. Ügyeleten is ugyanúgy fel kell írják az e.u tablettát, mint nőgyógyásznál.

és ti akkor most mit csináltok? vártok hétfőig?

2011. márc. 26. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Hét napja ért véget a menzesze, oké, de hány napja volt az első napja? Mert ha mondjuk 3-7 napig tart neki, és 7 napja múlt el, akkor biza elég valószínű, hogy épp peteérése volt, van...
2011. márc. 26. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
* 3-7 az 6-7 akart lenni, bocsesz
2011. márc. 26. 15:16
 6/6 anonim válasza:
hát, kivertük a balhét elég rendesen. elmentünk egy másik városba ahol felírták, igaz ott se szívesen és ott sem az ügyeleten, hanem a nőgyógyászaton. kaptam egy elég rendes fejmosást, és ott is azt mondták, hogy ilyet nem lehetne, hogy nem írják fel. 20 éves vagyok amúgy.
2011. márc. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!