Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem használt? Jó ötlet volt?
Múlthéten szombaton voltam együtt a párommal és elszakadt a gumi. Kedden járt le a 3 nap vettem esemény utáni tablettát és mivel szombaton 5 óra-kor voltunk együtt kedden bevettem 4 - kor.
Másik kérdés: És lenne még1 kérdésem, hogy tegnap ismételten elszakadt, viszont kimostam magam vízzel egyből és folyt is ki sok.
1. Az esemény utáni max. 72 óráig tud hatni, de minél késöbb szeded be, annál kevésbé ér valamit. Ha kivártad a majdnem 72 órát, akkor igen valószinü, hogy nem hatott semmit.
2. Ha "kimosod" magad, az nem ér semmit, mert mindig magad annyi benn, ami elég a terhességhez.
3. Ha veszett nagy szerencséd van, akkor nem lettél terhes.
4. Ebben az esetben vegyetek valami normális óvszert, vagy tanuljátok meg szabályszerüen használni. Nekem 24 év alatt egyetlen egyszer sem szakadt ki - nektek meg egy héten belül kétszer is, akkor valami nálatok nincs egészen rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!