Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben viszitek magatokkal?
Figyelt kérdés
Ha tudjátok hogy nem lesztek otthon amikor be kell vennetek a fogamzásgátlótokat,akkor miben viszitek magatokkal?(Kirándulásra vagy egy haveri összeröffenésre ilyesmikre gondolok.)Az egész levelet nem akarom elvinni csak az aznapi szemet. A levélből nem vágnám ki. De akkor mibe tegyem bele, amiben nem lesz baja, nem lesz nedves stb.??2011. márc. 22. 18:28
1/4 anonim válasza:
Miért nem lehet elvinni az egész levelet?
Vegyél egy gyógyszerttrtót.
2/4 anonim válasza:
én kivágtam azt az egy szemet. Nem értem hogy te miért nem akarod. Az lenne a legegyszerűbb. Mert amúgy midnenhol lehet baja. Nagymamám amúgy régen kindertojásnak a kis műanyag bigyójába hordta a gyógyszereit xd de amúgy szerintem vágd ki.
3/4 anonim válasza:
Én kaptam hozzá ilyen kis papírtokot. Abba szoktam rakni.
4/4 anonim válasza:
A kis papírtokjába tedd bele azt meg a pénztárcádba én mindig így csinálom az aprótartós részben van,pár blokk takarja hogy senki meg ne lássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!