Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Híztatok a fogamzásgátlótól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Híztatok a fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkire másképp hat, de a súlygyaraposás gyakori mellékhatás. A Yasminelle-től?
2009. febr. 23. 19:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
ja megeshet, de mindenkinél más a hatás vágod?! amúgy fel van tüntetve az édibédi csomagoláson hogy elhízhatsz, mint anyám macskája, vagy vérezhetsz is mint anyám kutyája, de ált. semmi na csáákóó
2009. febr. 23. 19:11
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
egyik barátnőm 30 kilót hízott...szívás..
2009. febr. 23. 19:11
 3/14 anonim válasza:
100%
nem a fogamzásgátlótól hízol meg, ha emghízol, nincs benne zsír meg soksok kalória. Max attól hízol meg, hogy többet eszel, mert jobban kívánod. Csak önkontroll kell, és akkor nem hízol
2009. febr. 23. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
ha már belegondolok lehet a cucctól hízol amit belédraknak.. felszívódik vagy isten tudja azt ottvagy hogy napi 3szori együttlét és +1,5 kg ffs.. vágod?!
2009. febr. 23. 19:21
 5/14 anonim válasza:
65%
Szia, én a Yasminelletől híztam 20 kg-t a libidóm a béha feneke alatt.:(
2009. febr. 23. 19:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
én nem híztam..... ez emberfüggő szerintem....
2009. febr. 23. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én egyeltalán nem híztam semmit sajnos. jól jönne, mert elég sovány vok.
2009. febr. 23. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én híztam a fogamzásgátlótól, de őszintén megmondva rámfért. Nem is igazán hízás, inkább nőiesedtem. Lett egy kis csipőm, meg a mellemre szedtem fel, és végre nem látszanak a bordáim. Több, mint fél éve szedem, és kb. 5 kg jött rám, de én nem bántam meg. És semmivel nem eszek többet, mint előtte, mindig is nagy kajás voltam, csak korábban nem látszott rajtam. Most meg legalább nem úgy nézek ki, mint egy ötödikes.

Egyébként meg tényleg mindenkire másképp hat. Van olyan barátnőm, aki egy dekát sem hízott. Viszont olyan embert nem ismerek, akinél drasztikus hízás lett volna.

2009. febr. 23. 20:32
 9/14 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: tudom, hogy mindenkire máskép hat. Kérdeztem már barátnőket, ismerősöket is, csak gondoltam nem árt még egy pár dolgot megtudni, több nőnek kikérni a személyes tapasztalatát. És persze gyakori mellékhatás a testsúlygyarapodás, és az 1. néhány hóban a rendszertelen vérzés.
2009. febr. 23. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van,akinél úgy hat hogy hízik,ugyanis megváltoztatja a hormonháztartást, így többet kíván enni az illető!Innentől kezdve pedig attól függ,hogy hajlamos vagy e hízásra vagy sem!
2009. febr. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!