Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben hogy húzzam fel az óvszert?
Amikor húzom rá, lefogom a spermazsákot meg minden, ráteszem, és itt az első probléma. Nem nagyon akar legördülni, de ha odafigyelek és kicsit szenvedek vele, akkor ez megy. Amint ráhúztam a makkra, húznám tovább, de mivel felhúztam teljesen a fitymát, így "beesik" a makk és a fityma közé, mivel nem húzódik teljesen le a fitymám, hanem csak a makkom aljáig, igazából odáig is én húzom. Ha beszorul a kettő közé, akkor eleve nem tudom tovább húzni, max leszedni, de ha vissza húzom a makkomra, akkor már eléggé gyűrt, szóval muszáj lehúznom.
Mit tudok tenni ebben a esetben, hogy végre jól fel tudjam húzni az óvszert? Ha valamit rosszul írtam vagy nem világos, leírom valahogy jobban.
Előre is köszi a segítséget!
első badarságot írt.
kerdezo:
emberesen megmarkolod makkot es elkezded lefele huzni. nekem is ilyen, de semmi baj a farkammal.
Hát szerintem olyannyira nem lehet kicsi, mivel nem rendelkezem olyan hatalmas méretekkel, inkább átlagos. Hossza 16 cm, meg most gyorsan körbe is dobtam rajta a centit és körbe 12 cm. Lehet tényleg nagyobb kéne???
Amúgy biztos hogy jól veszem fel, vagyis gurulna ha jó lenne... Meg főleg az a nagyobb baj, mikor a makkom és a fitymám közé szorul be, nyilván az se jó ha nem nagyon akar legördülni.
Hát ha gondolod kipróbálhatod :D
na jó, ez nem társkereső, csak vicc volt :)
:))
tényleg próbálj be egy nagyobb gumit attól még :)
Lifestyles Originalt vettem. Igazából nem volt nagy választék abban a boltban, szóval ezt vettem, de majd nézelődök akkor másik után is.
Már mondtátok hogy szürke durex. Esetleg milyet vegyek ha az nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!