Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet már kapni folyamatosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet már kapni folyamatosan a Gracial-t?

Figyelt kérdés
Novemberben voltam orvosnál, azt mondta, hogy kivonták, ami számomra most derült ki, hogy nem is igaz! Akkor a Novynette-t írta fel, de nekem ez nem igazán jó! Görcsölök tőle mindig, meg szédelgek! Újra a Gracial-t akarom felíratni, azért kérdezem, hogy lehet-e már rendesen kapni!
2008. febr. 6. 10:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vonták ki csak nem lehetett kapni egy ideig az új csomagolás engedélyeztetési eljárásának az elhúzódása miatt. Én is novemberben voltam dokinál, amikor nem tudtam kiváltani, de szerencsére tudtam egyes csomagot szerezni és azóta ki tudtam váltani a 3asat is decemberben meg a barátnőm is ki tudta már váltani. Szóval csak átmeneti volt a hiány. Én szerencsés voltam, mert nem kellett váltanom, de nem tudom, hogy jó-e az, ha most megint visszatérsz rá, ezt a dokiddal meg kellene beszélned.
2008. febr. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!