Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy pár nappal előbb jöjjön meg?
Figyelt kérdés
Kiszámoltam,hogy mikor fog megjönni nyáron,és sajnos pont úgy lesz,hogy vasárnap jön meg,mi pedig hétfőn indulunk Görögországba...hogy szedjem a fogamzásgátlót,hogy előbb jöjjön meg pár nappal?mondjuk csütörtök körül? Hallottam,hogy lehet változtatni a szedésen,hogy késleltessem,vagy hogy előbb jöjjön meg a menzeszem...
Köszi előre is,és csak normális válaszokat ha lehet:)
19/L
2011. márc. 18. 12:31
1/3 anonim válasza:
Elvileg, ha nem hagyod abba, abban a hónapban a szedését,(vagyis, nem tartasz 7 nap szünetet) akkor nem jön meg. 1-2 alkalommal ezt meg lehet csinálni, de többször nem ajánlatos.
2/3 anonim válasza:
Így van, ne tarts most szünetet. Ha elfogy ez a levél, másnap kezdd el szedni a következőt. Azt is szedd végig, és csak utána tarts 7 napos szünetet. Évente 1-2 alkalommal ez nem árt, de ne legyen rendszeres.
3/3 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy pár szemmel kevesebbet szedek és a másik hónapokban szedek be 1-1-el többet. Vagy kevesebb szünetet hagyok, mint 7 nap. És így biztonságosabb is a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!