Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle tablettáta miatt lehet gyengébb a menstruáció?
Figyelt kérdés
Én eddig azt hallottam csak, hogy erősebb lehet. De gondolom ez személytől is függ. Időben megjött, de alig volt valami, és azért ilyedtem meg, mert hasonlókat hallottam olyantól akinek terhessége alatt jött meg, és természetesen alig volt valami. Mint nekem.
Olyanról hallott esetleg valaki, hogy escapelle használata után is teherbe esett?
2011. márc. 16. 23:43
1/5 A kérdező kommentje:
*tabletta
2011. márc. 16. 23:44
2/5 anonim válasza:
Az Escapelle nem 100%-os, benne is van a tájékoztatóban.
A hatása attól is függ, hogy mikor vetted be.
Mi lenne, ha csinálnál egy tesztet?
Lehet, hogy csak megzavarta a hormonjaid, de az is lehet, hogy nem hatott.
3/5 A kérdező kommentje:
hát kb. az eset után másfél napra vettem be.
2011. márc. 17. 00:43
4/5 anonim válasza:
Sajnos én Escapelle ellenére is terhes lettem, 36 órára vettem be a gyógyszert. Teszt kimutatja. Amúgy nekem is úgy volt, hogy időbe megjött de nagyon kevés, ez lett gyanús és a teszt aztán ki is mutatta.
5/5 anonim válasza:
es ha 2hettel hamarabb megjott a mensím mint kellett volna,es csak barnas? az a tabletta vegett? 12ora elott bevettem meg kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!