Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Február 26. án történt egy "baleset" (belém élvezett a barátom) és teherbe estem akkor ha holnap után csinálok tesztet kimutatja a terhességet?
köszi a gyors válaszokat!
1. nek pedig annyit, hogy nem azt kérdeztem mit csináljak ilyenkor!!!
Ha az előző mensi első napján kezdted szedni a gyógyszert, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.
Valószínűleg azért "késik", mert a gyógyszer megbolygatta a hormonháztartásod.
Amúgy a beágyazódás az aktus után (persze peteéréssel egyidőben történt aktus) 7-10 nappal történik meg. Ezután kezd csak termelődni az a hormon, amit a teszt kimutat.
De ha: az előző mensi első napjától szeded a gyógyszert, akkor ebben a hónapban már nem volt peteérésed - tehát nem lehetsz terhes.
Persze mindez dől, ha később kezdted a bogyót :-((
ne haragudj de ezt nem igazán értem :S mind a kétszer ugyanazt irtad "ha a a mensi első napjától szedem akkor nem lehetek"...végül is mindegy,mert az a mensi 1. napjától szedem! De holnap veszek tesztet..remélem nem vagyok az,mert akkor..huhh..
még egyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!