Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolja-e az influenzára szedett lázcsillapítok és fájdalomcsillapítók (rubophen, algopyrin, aspirin) a fogamzásgátló hatását?
Influenzás lettem és most ezeket a gyógyszereket szedem,magas lázam volt(van).
Kell alkalmazni kiegészitö védekezést azután miután kikeveredtem az influenzából?
köszönöm a válaszokat elöre is
Tudtommal a fog.gátlókra leginkább az antibiotikumok vannak hatással.
Ezek azok? nem. Akkormeg?
basszus nem azt irta hogy akkor akar szexelni amikor influenzás....HANEM AMIKOR KIKEVEREDETT!!! agyhalott..(utolsónak)
szerintem használj azért kiegészítő védekezést.
igaz nem hiszem hogy a rubophen vagy az algopyrin befolyásolja...
A láz befolyásolhatja a gyógyszer felszívódását (nem én találtam ki, cikkben olvastam).
Én 1 hónapja szedek tabit. Az elején volt hasmenés, láz, most már antibiotikumot is szedek és nem bízom a véletlenre. Nem halok bele, hogy 1 hétig még gumit használunk.
Egyébként elméletileg nincs rá hatással a lázcsillapító. De ez is tabifüggő, mert olvastam olyat, hogy az ibuprofen (ami láz és fájdalomcsillapítókban van) egyes fog.gátlókat befolyásolhat. Nekem a dokim azt tanácsolta, bármi gyógyszert veszek be, az a legbiztosabb, ha 1 hétig egyéb módon is védekezünk, bizonyára meglehetősen elővigyázatos, de inkább hallgatok rá, minthogy becsússzon 1 baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!