Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szed Yasminelle-t, mik a leggyakoribb mellékhatások?
Szia!
Én Yasminelle-t szedek már 5 hónapja.
Az első hónapot szinte végig véreztem (a mennyiség minimális volt), a dokim azt mondta, h ez normális az első hónapban hozzá kell szoknia a szervezetednek. Azóta semmi gond! Nem híztam tőle és mást sem érzékelek, csak azt, h a szex sokkal jobb gumi nélkül!!!
Szia!
Nekem csak rossz tapasztalatom van a Yasminelle-lel kapcsolatban. Annyira lecsökkentette a libidómat, hogy nem is kívántam a szexet. Az utolsó csomag után három hónappal kezdtem újra kívánni valakit, valószínűleg ennyi idő alatt ürült ki a szervezetemből.
7 hónapig szedtem egyébként, szóval elvileg már hozzá kellett volna szoknom. Nekem nem jött be. Jelenleg Trinordiolt szedek, ezzel semmi problémám nincsen.
Üdv
fannihercegno
nekem sajna nem nőtt
(az első válaszoló voltam)
Nekem csak pozitív hatásai vannak:
Több mint egy éve szedem és nem csökkent a szex utáni vágyam sőt... :) Ezerszer jobb mint gumival.. Megszépült a bőröm.. A menstruációm ideje 1,5 hétről 5 napra csökkent. És hát ami a legjobb, hogy megnőttek a cicijeim :) Minden barátnőm bámulja... hogy úristen mekkorák lettek :) nagyon jó érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!