Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A menszeszem jövő héten fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menszeszem jövő héten fog megjönni. Lehetek a barátommal együtt óvszer nélkül?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 12:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
44%
És behokiztadtad az ujjukat? Hogy igaza legyen a fenti mujának.
2009. febr. 20. 19:00
 32/41 anonim ***** válasza:
50%
PERSZE CSAK HOGY IGAZA LEGYEN!
2009. febr. 20. 19:02
 33/41 anonim ***** válasza:
58%
És kiszálltak időben? Vagy az egyik a popsidba csinálta? Az e legjobb módszer, ott még védekezni sem kell.
2009. febr. 20. 19:05
 34/41 anonim ***** válasza:
H LEHETSZ ILYEN PERVERZ!
2009. febr. 20. 19:13
 35/41 anonim ***** válasza:
nincs ebben semmi furcsa
2009. febr. 20. 19:34
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda sötét emberek vannak.

KEDVES "BARÁTNŐ!"

Ha már a szexhez van eszed, védekezni is legyen! Ujjazástól minden további nélkül simán teherbe lehet esni, ha a barátod elötte magához nyúlt! Sőt, még orális szexxel is teherbe eshetsz ha utána téged nyalogat. Nem egy ilyet láttam..

Elegem van már a sok hülye tiniből aki még aza alapokkal sincs tisztában de szexelni azt bezzeg akar! Az ilyenek megérdemlik hogy a saját hibájukból tanuljanak!

2009. febr. 22. 09:06
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
A kiszállásos módszer mellett már sok gyönyörű baba született, szóval csak hajrá!!!
2009. febr. 22. 09:10
 38/41 anonim ***** válasza:

13:18

Nem,még soha nem adódott úgy! MErt nekünk van annyi eszünk, hogy előre gondolkodjunk róla és ki sem szakad még egyszer sem, mert ahhoz is van eszünk hogy kell normálisan felrakni! Ez sajnos nem mindenkiről mondható el! Előbb tájékozódni kéne aztán d*gni!

2009. febr. 22. 09:12
 39/41 anonim ***** válasza:
Nem tini a baratnőm és én sem bocs! ő 21 és én meg 20. bocs! És ha besikerül neki vagy nekem a gyerek akkor felneveljük, mert van hova szülni és van miből eltartni, és mindkettőnk a partnere is benne lenne a gyereknevelésben. Amúgy ebben a korban a legjobb szülni, de soha nem vetetnénk el. Már nem vagyunk 13 évesek, akiken megbotránkoznak, ha szülnek. Azért ne bántsátok, ha ő úgy élvezi a szexet, és nem akarja, hogy egy gyógyszer irányítsa a szervezetét. És gumi nélkül jobban érzik egymást a partnerek. Legfeljebb 2 vagy 3 gyerek után sterilizálatja magát.
2009. febr. 22. 13:29
 40/41 anonim válasza:
mi a masc...óvszert használjuk 10 db 800ft. de én is vagyok úgy,hogy tök jó lenne óvszer nélkül. ezért vettem pant...hüvelytablettát.
2009. febr. 25. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!