Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mire utal, hogy nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utal, hogy nem akar belém élvezni?

Figyelt kérdés

Nemrég óta szedek fogamzásgátlót,már hat.

A barátom nem akar belém élvezni,kiveszi amikor érzi,hogy elmenne.Én hiába mondtam neki,hogy nyugodtan lehet,hiszen azért szedem,de erre azt válaszolta,hogy nekem akar jót,hogy utána ne kelljen evvel foglalkoznom,hogy megtöröljem stb...

Ez mire utal,hogy így gondolkozik?

Azt mondja,ettől függetlenül szedjem a gyógyszert,mert jó gumi nélkül,és biztos lesz olyan,hogy nem tudja kivenni időben,de,hogy őt nem zavarja,hogy kivegye elöbb...

2011. márc. 11. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Szia! én sem szoktam beleélvezni szinte soha és ennek három oka van:

1.Utálom, hogy utána a punci ragacsos. Rossz simogtni, ujjazni, éstúl csúszos lesz a következő menet.

2. Általában a sperma és a puncinedv keveredéséből gusztusstalan, azaza büdös szaga lesz a puncinak.

3. végezetül ezek után a puncinyalás is kizárva.

Ráadásul én is imádok a barátnőm testére ráélvezni. :):)

2011. márc. 11. 15:23
 12/13 Joe.38 ***** válasza:
100%
Engem vert már át nő. Bizony. Nem vicc ez. Ez csak itt pár szó de az eletem tette tönkre azaz fizetem a gyerektartást azóta is. Ez nem egy játék ez baromi komoly dolog. En is lazán vettem és hittem minden nőnek. És én lettem megerőszakolva. 18 év2s koráig fizetnem kell. Van még 10 évem hátra.
2017. nov. 6. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:

#12-es esete mondjuk nagyon szomorú és kiábrándító... =(

De egyébként én sem értem itt a fiú hozzáállását. Sőt... 😑 Véleményem szerint nagyon idióta volt.

Normális ember ilyenkor fogta volna, benyomja, alaposan szétteszi a lábaidat, majd némi vad dugás után üvöltve lőtte volna tele a puncidat tövig, hosszú percekig lüktetve a hüvelyedben. Úgy, hogy arra az estére már egy másodpercre ki nem vette volna, félmerev állapotban is mélyen benned maradt volna, így aludva át az egész éjszakát.

szept. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!