Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Időpontot szeretnék csúsztatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időpontot szeretnék csúsztatni. Hogyan?

Figyelt kérdés

Mostkedden hagyom abba a tabletta beszedését, és így szombatra jön meg. De versenyzem hétvégente, és nagyon nem jön jól, ha akkor jön meg. Csúsztatni szeretném az időpontot.

Ha most ugye kedden abbahagyom, és a szerdát kihagyva, de már csütörtökön elkezdem szedni a bogyót, akkor elvileg kitolom vasárnapra.

De akkor most meg fog jönni a hétvégén? Megint verseny és ráadásul nemzetközi, nem szeretnék a mensin aggódni.

2011. márc. 7. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
hívd fel a nőgyógyászod telefonon és kérdezd meg. na ő tud neked pontos választ adni. és ajánlom, hogy hívd fel és ne itt fogadj el minden tanácsot. nemzetközi versenyre mész. ha valaki rosszul tudja és te rá hallgatsz, cseszheted az egészet.
2011. márc. 7. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, kérdezze meg kezelőorvosát nőgyógyászát!
2011. márc. 7. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ha jól emlékszem pont továbbszedni nem tanácsos, hívd fel a dokit, vagy nézd meg ír e valamit a tájékoztató
2011. márc. 7. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
A tájékoztatóban benne kell lennie, hogy tanácsos. Általában nem kell szünetet tartani, egyből el kell kezdeni a következő levelet, de ekkor is előfordulhat közti vérzés, attól függ hogy reagál a szervezeted.
2011. márc. 7. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A 7 napos szünet rövidítésével tudsz játszani, de előbb kellett volna észbe kapni sajna, mert simán elképzelhető hogy jelentkezik a vérzésed.
2011. márc. 8. 07:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem a hét napos szünetet kell rövidíteni, ez egy oltári nagy baromság. Ezzel nem azt akarom bántani, aki ide írta, hanem azt aki mondta annak, aki aztán ide írta. Két dolgot csinálhatsz. Vagy szünet nélkül végig szeded a következő levelet is, de akkor köztes, pecsételő vérzésed lehet, és utána tartasz szünetet, vagy tovább szeded annyi nappal amennyire szükséged van (Maximum hét nappal, utána már végig kell szedned a levelet.) aztán megtartod a hét napos szünetet, és utána beszeded a maradék tablettát.
2011. márc. 8. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg Hamvas Ferencet az orvostudakozón. Pont a napokban olvastam, hogy egy lányt nagyon megszidott azért, mert így továbbszedte a második levéllel.

De csak az enyhébb megjegyzései az ügyben:

"1 éves szedek fogamzásgátló tablettát! Április 27.én kellett volna elkezdenem a 7 napos szünetet

de továbbszedtem a következő 21 adagot mert szerettem volna elcsúsztatni a menstruációm

és azt irta a betegtájékoztató hogy lehetséges ez!Utánna megtartottam miután elfogyott a 21

gyógyszer a 7 napos szünetet és rendesen ahogy szokott megjött a menstruációm!Tehát egy hónappal csúsztattam!

Válasz:

Kedves Réka! Ezért nem vagyok híve ennek a csúsztatgatásnak, mert még nem igazán találkoztam sima esettel. Legyen kérem türelemmel, reméljük ennél nem lesz rosszabb a helyzet. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc "

"Honnan tudjam kedves Helga? Akkor sem kért tanácsot, amikor a túlszedés mellett döntött, mellyel maximálisan nem értek egyet. Egy teljesen új levéllel kellene az új ciklust kezdenie, aztán meglátjuk, hogy nem csinált-e bajt Magának. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"

2011. márc. 9. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!