Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnák rá a fogamzásgátló tablettára, hogy 1. szemtől véd, ha nem úgy lenne (ciklus 1. napjától bevéve)? Sokan írják, hogy várni kell egy hónapot vagy 15napot.
Figyelt kérdés
A betegtájékoztatóra nem írhatnák az első napot, ha nem ugye lenne, ugye?2011. márc. 4. 16:05
1/8 anonim válasza:
Ha azt írják, akkor úgy van. Aki pedig parázik, az nyugodtan várhat a zokni nélküli szexszel amennyit akar.
2/8 anonim válasza:
Félnek, mert inkább várnak 15 napot, mintsem hogy átéljék az abortusz borzalmát. Százszor inkább várok, minthogy egy életre sérüljek. De az 1 hónap azért túlzás sztem, ma már korszerű bogyik vannak. 2 hét pl.
22/L
3/8 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy ha a menstruáció 1. napján szedem be, akkor már az első szemtől véd. Azt mondta hogy ő azt szokta javasolni, hogy ne az 1., hanem az 5. napon kezdjék el szedni a nők, mert akkor nem lesznek köztes vérzések (nem biztos hogy egyébként mindenkinél vannak, de sokaknál előfordul, legalábbis ő ezt mondta), viszont ha az 5. napon kezdem el szedni, akkor csak az 1. hónap után hat.
4/8 anonim válasza:
A betegtájékoztatóra mindent ráírnak, a májráktól a nemtudommicsodáig, azért, hogy ha bármi bajod van, ne perelhesd be őket (ők szóltak...) A mellékhatások közül egy csomó nem lép fel, csak rá van írva. Természetesen, ha bármilyen kicsi esély lenne a terhességre, rá lenne írva. De nincs.
5/8 anonim válasza:
tegnapelőtt 16:12!
"Félnek, mert inkább várnak 15 napot, mintsem hogy átéljék az abortusz borzalmát. Százszor inkább várok, minthogy egy életre sérüljek."
Ezek alapján honnan tudod, meddig kell várni? Abszurdum, de miért nem vársz akkor már egy évig?
Nem alapozhatsz semmire, hogy meddig várj, ugyanis le van írva, hogy már az 1. naptól véd!
És nem akarlak megsérteni, de vagy Te olyan szakember, hogy akármilyen formában felülbíráld a betegtájékoztatót? Csak azért, mert én nem érzem magam annak, tehát inkább hallgatok rá.
6/8 A kérdező kommentje:
De akkor a nőgyógyászok miért mondanak7-10napot/15 napot/egy hónapot? Nekem azt mondta, hogy a ciklus 2.napján kezdjem el szedni és így várjak 1hónapot. Megkérdeztem még pár nőgyógyászt meg a patikus nőket is és mondták, h szigorúan az első naptól kezdjem el szedni.Így is tettem.Főként azért, mert ha becsúszni valami baleset az első levél közben, akkor nem kell aggódnom, hogy most akkor védett e vagy sem.
2011. márc. 6. 10:49
7/8 anonim válasza:
Én kérlek csak az orvosra hallgatok. Ha az orvos felülbírálja a betegtájékoztatót, akkor én RÁ hallgatok. Milyen barátságtalan vagy.... O.o
8/8 A kérdező kommentje:
Én általában többet kérdezek meg. Hatalmas nagy baromságokat is tudnak ám mondani (nem én döntöm el, h mi a baromság, hanem a többi nőgyógyász).
2011. márc. 6. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!