Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta szedése mellett a menstruáció "automatikussá" válik?
Figyelt kérdés
abbahagytam 3 hónapig a tabletta szedését( a dokim javasolta,sok mellékhatás volt).Január közepén újrakezdtem egy másikat (persze annak rendje s módja szerint az első naptól kezdve)de becsúszott egy utószilveszteri "kaland" ahol a naptári módszerre hagyatkozva és megszakításos módszerrel szexeltem( akkor még nem szedtem fogamzásgátlót).
Most érzem,hogy meg fog jönni már fáj a mellem,émelygek stb. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem,ha szedem a tablettát akkor annyira automatikussá válik a szervezetem,hogy akkor is megjön ha előtte teherbe estem?
2009. febr. 17. 17:25
1/4 A kérdező kommentje:
Mármint,akkor kellene aggódnom,ha most nem érezném,hogy meg fog jönni nem?
2009. febr. 17. 17:28
2/4 anonim válasza:
Ha előtte teherbe estél, akkor szerintem nem jön meg a kihagyott 1 hétben, mikor kellene, esetleg sokkal kevesebb, más állagú. De szerintem nem vagy terhes az elmondottak alapján :) A tablettától nem válik a vérzés "automatikussá", hanem megakadályozza a peteérést, vagyis nincs amit meg lehetne termékenyíteni. Csak abban segít a tabi, hogy rendszeresebben jöjjön meg, ne csúszkáljon heteket, napokat.
3/4 anonim válasza:
Vannak nők, akik a terhesség 1. hónapjaiban is menstruálnak. Ha a helyedben lennék, biztos csinálnék tesztet, hogy kizárhassam a terhességet.
4/4 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet rá 30 napra.negatív lett. =)
2009. febr. 22. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!