Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elkezdeni a gestomix fogamzásgátló szedését?
vmi olyasmit mondott nekem a nőgyógyász asszisztens ,h a következő menstruáció vége után kell elkezdeni,de nem értettem pontosan igazából.
van aki ezt a tablettát kezdte el szedni?hogy kezdte?
előre is köszönöm
Talán ha elolvasnád a betegtájékoztatót, az sokat segítene...
(Neten is fent van, mielőtt jön a kifogás, hogy még nem vetted meg a gyógyszert...)
Amúgy menzesz 1-5. napján kell elkezdeni.
Itt mindent megtalálsz amit érdemes tudni a gyógyszerről: [link]
Amúgy az előttem szóló jól mondta, a menzesz 1-5 napján kell elkezdeni, de nem árthat ha átolvasod az egész tájékoztatót!
Én már második levélnél tartok... mensi első napjától ha szeded, elvileg egy hét után már hat. Én megvártam vele az első levél végét, biztos ami biztos.
Amúgy, mellékhatásai nincsenek, nekem picit nőt a mellem tőle, de semmi hízás, vagy kedvbeli változás :)
Jah és ugye arra figyelj, hogy minden nap, közel egy időben vegyed be a tabikat :) de ezt szerintem úgy is tudod
(előző voltam)
köszönöm a válaszokat!ha mindent megértettem volna a tájékoztatóban van,akkor nem tettem vna fel a kérdést.Egyszerűen biztos akartam lenni!
Utolsó(utolsó előtti) rengeteget segítettél,köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!