Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Betaloc és a Frontin gyengíti a fogamzásgátló hatását?
Orvos, orvos! Ezekre a kérdésekre orvos adhat választ, nem pedig a netes műkedvelő közönség. Ilyesmivel tessék az orvost zaklatni, mert a fogamzásgátló hatásán nem kevés múlhat.
A fogamzásgátló csökkentheti az allergiás szer hatását, ezt a feleségem példáján tudom, de visszafelé nem tudom, de esélyes. Ne várd meg, amíg kiderül!
(Betaloc egyébként szerintem nem csinál semmit a hormonokkal. Hangsúlyozom: szerintem, amit biológusként anno hallottam róla. Nem helyettesítem az orvost.)
A három együtt meg már amúgy is más, mint ha csak kettő lenne.
Szóval: ORVOS!!!
Mivel tudtommal a frontin nyugtató, és a tájékoztatókban az áll: Néhány gyógyszer (epilepszia elleni készítmények, antibiotikumok, nyugtatók) csökkenthetik a Tri-Regol drazsé hatását. Ha Ön cukorbeteg, több inzulinra vagy antidiabetikumra lehet szüksége, így a helyedben meggondolnám, beszedjem-e a frontint.
Egyébként tényleg jobb, ha a nőgyógyászod kérdezed meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hogy miért tettem föl ezt a kérdést?! Mert nem szeretnék fél napot ott ülni a szakrendelésen a nőgyógyinál, ezért is érdeklődök itt, hátha vki jár/járt hasonló cipőben és netán tud nekem megfelelő választ adni!
Szedjem a fogamzásgátlót, vagy felesleges, mert úgyse véd, inkább védekezzünk más módszerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!