Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decemberben abbahagytam a fogmzásgátló szedését. Mikor lehet újból szedni?
Figyelt kérdés
Decemberben abbahagytam a fogmzásgátló szedését,mert nem volt időm elmenni a dokihoz újabbat kiíratni..azóta óvszerrel védekezünk,de nagyon unom..a kérdésem az lenne,h mennyi idő után szedhetek megint fogamzásgátlót,h ne legyen semmi bajom..?!Előre is köszi a választ..:)2008. febr. 1. 19:09
1/5 anonim válasza:
Amikor akarod! De többet ne nagyon csinálj ilyet, mert így csak összekavarod a szervezeted. Inkább mindig szakítsz időt, hogy felírják a gyógyszert, mert ez a "szedem, nem szedem" nem tesz jót neked.
2/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló nem játék! Olyan nincs, hogy nem tudsz elmenni íratni, és azért hagyod abba! Folyamatosan szedned kell, ha ezzel akarsz védekezni, nem csak néha! Tessék komolyan venni, és elmenni felíratni megint!
Így semmi értelme, csak felesleges pénzkidobás, ha csak 1-3 hónapig szeded, nem beszélve arról, hogy a szervezetednek sem valami jó!!!
3/5 anonim válasza:
Az utolsó levél felíratása után 3 hónapod volt arra hogy írass következőt. Nem érdemes az utolsó levél végére hagyni az íratást, mert megint így jársz. Már a második levél közepénél írathatsz következőt, akkor sose fogy ki a gyógyszered.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az eddigiekkel! Nekem következő szerdán fog elfogyni a harmadik levéllel a tabim, de ma voltam a dokimnál, megvizsgált és már írta is ki a kövektező receptet! Nem kell ám megvárni, hogy elfogyjon a legutolsó szem is! Ha valakinek valami tényleg fontos, akkor arra szakít időt!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ...Mostmár felfogtam,h nem játék..puszi
2008. febr. 2. 02:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!