Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a 28 szem tabletta helyett csak 27-et veszek be?
Szerintem meg gond... Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy szemet kihagytál, "elfelejtettél" bevenni. A lényeg, hogy kimaradt.
A tájékoztatóban biztos benne van, hogy mit kell tenned, ha a harmadik héten marad ki egy tabletta. Az ott leírtak szerint járj el.
A védettségről nem tudok mit mondani, biztos az is benne van a tájékoztatóban. De ajánlják, hogy tartsa be az ember, mert úgy biztos a védettség.
Én is úgy tudom, hogy 7 napnál rövidebb szünetet lehet tartani, de hosszabbat vagyis 8 napot nem!!
Akkor hagyd abba most vagy ha elfogytak a bogyók, tartsd meg a 7 napos szünetet, és kezdd el szedni egy nappal korábban, mint ahogy eddig szedted. (Vagyis pl ha hétfőn kezdted eddig, akkor mostantól vasárnaptól kell elkezdened újra szedni) Így kell hivatalosan eljárni a Yasminelle-el.
Más gyógyszert nemtom, szerintem biztos ír vmit a tájékoztató.
De valszeg akkor se történik semmi ha egy szem kimarad, csak ne szexelj egy pár napig gumi nélkül, így nem hiszem h lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!