Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet terhesség alatt szedni fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Mi történik ilyen esetben? Mik az előjelei? Persze gondolom vetélés meg ilyenek, de úgy mégis...lehet h hülye kérdés, csak kíváncsi vagyok.2009. febr. 14. 14:43
1/10 anonim válasza:
Minek szednél fogamzásgátlót, ha már terhes vagy?
2/10 anonim válasza:
Leht ugy értete ,hogy terhes lett miközben fogamzásgátlot szedett!?
3/10 A kérdező kommentje:
Nah de jó...nem úgy írta ki a kérdést ahogy megfogalmaztam...szóval az a lényeg h pl nem tud róla vki h terhes, de elkezdi szedni a gyógyszert. Erre lennék kíváncsi h ilyenkor mi történik.
2009. febr. 14. 15:23
4/10 anonim válasza:
Jó eséllyel el fog vetélni - mivel itt ugye a várandósság korai szakaszáról van szó, mer később nyilván észrevenné;)
5/10 anonim válasza:
a fogamzasgatlot a menstruacio elso/otodik napjan kell kezdeni. hogy lehet elkezdeni szedni ugy h terhes vagy?? nincs mensi, ergo nincs mikor elkezd.
6/10 anonim válasza:
A fogamzásgátlótól nem vetélsz el! És nem árt a megfogant magzatnak, mert úgyis észreveszed, hogy teherbe estél. Mindenesetre nem szabad szedni, ha már rájöttél, teherbe estél.
7/10 anonim válasza:
Mit gondolsz, miért van esemény utáni tabi??? Ha a fog.gátlótól is elvetélnél, nem találták volna fel...
8/10 anonim válasza:
Elvileg nem árt - de tényleg nem szabad tovább szedni.
Orvos → majd ő megmondja, a vizsgálat után.
9/10 A kérdező kommentje:
Jaj istenem...nem vagyok terhes csak kíváncsi voltam rá...nem kell rögtön azt hinni hogy rólam van szó :D
2009. febr. 14. 16:12
10/10 anonim válasza:
A mai alacsony hormontartalmú tabletták nem ártanak a babának, ha netán teherbe esnél! Ezt úgy értem, hogy pl. nem tudod, hogy terhes vagy és elkezded a levelet! Persze egy idő után úgyis kiderül, hogy babás vagy és akkor abba kell hagyni. Régen az volt, hogy aki pl. a Tri regol-t szedte (őskövület!) és terhes lett, el kellett vetetnie a babát, mert fejlődési rendellenességeket okozott (egy lóadagnyi hormon van benne)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!