Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet 3 év után váltam érzékennyé a Mercilonra?
Kb 3 évvel ezelőtt kezdtem el szedni a Mercilont, nem ajánlotta senki, hanem az orvos ezt írta fel elsőre és azóta is ezt szedem. Nem volt tőle bajom (talán csak az árával :) nem híztam tőle, bár azt sem bántam volna, a pattik elmúltak, a mensim rövidebb, rendszeresebb lett. Sosem felejtem el beszedni, mindig figyelek rá.
VISZONT:
Kb fél éve vannak rosszulléteim. A jövőhétre vagyok előírva vérvételre, vizeletvizsgálatra stb., mert már nagyon zavar hogy mitől lehet.
Esténként előfordul hogy csak úgy hirtelen el kezd csikarni a hasam, émelygek, hányingerem van, szenvedek kb 2 órát aztán elmúlik magától, reggelre már normális étvággyal eszem a reggelimet. Vagy olyan is van hogy reggeli után kezdődik ez az egész, és olyankor megy is a hasam. (tejet szoktam mindig reggelizni müzlivel már 3 éves korom óta---arra is gondoltam hogy esetleg a tejre lettem érzékeny??)
Vagy a fogamzásgátlóval lenne gond? Mert eddig semmi bajom nem volt, lehet most sem ez a rosszullétek forrásának oka, csak eszembe jutott ez a lehetőség is. (ma például megjött, úgy hogy majd csak 2 hét múlva kellene...ezért gondolom h vmi nincsen rendben)
Jó lenne ha tudnátok mondani valamit, már eléggé kétségbeejtő ez a bizonytalanság, és nem vagyok benne biztos h a vérvétel majd bármit is kimutat... mert fogalmam sincs hogy ez most szervi baj, valamilyen ételallergia, vagy a bogyó vagy fertőzés vagy nemtudom :S :(
Az étvágyam mostanában a nullával egyenlő, csak letuszkolom a kaját hogy azért mégis egyek valamit, hízni is szeretnék pár kilót...JA és néha úgy fáj a fejem hogy majd belehalok, nem mulasztja el gyógyszer, és néha még kialudni sem tudom, és másnap úgy ébredek h még mindig fáj :S
Előre is köszi a válaszokért!!!
A rosszullétek ne biztos, hogy a fogamzásgátló számlájára írhatók, de akár ez is lehetséges.
Viszont ha megjött úgy, hogy még van a tabiból, az semmiképpen sem normális!
Ez azt jelenti, hogy már nem megfelelő a gyógyszer neked. Az én orvosom szerint egyébként is jót esz a szünet 3 év után.
Szóval véleményem szerint hagyd abba a ciklus végén a tabit legalább három hónapra (ha annyi idő alatt nem áll vissza a menzeszed, akkor addig, ameddig újra rendszeres nem lesz). Így meg tudod nézni azt is, hogy ettől vannak-e a rosszullétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!