Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzásgátló elég védelmet nyújt?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szedem a Jangee-t, az első naptól kezdve. A hét napos szünet utolsó napján voltunk együtt párommal, de nem bennem ment el. Majd rá két napra, amikor már a második tablettát is bevettem újra együtt voltunk, akkor szintén nem bennem ment el. Ugye nem lehet semmi baj?2011. febr. 20. 15:50
2/5 anonim 

válasza:

a fogamzásgátló akkor ad 100%os védelmet,ha a párod nem élvez beléd....
3/5 anonim 

válasza:

"a fogamzásgátló akkor ad 100%os védelmet,ha a párod nem élvez beléd..."
Ezzel én nem értek egyet. Ha szedi rendesen minden nap kb ugyan akkor, nem hány, nincs hasmenése, akkor nem lehet baba. Több mint egy éve szedek fogamzásgátlót, nem szakítjuk meg az aktust, és nem lettem terhes, pedig a nőgyógyász már megállapította, h könnyen teherbe fogok esni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Jó mástól is hallani, hogy minden rendben van a gyógyszerrel^^
2011. febr. 20. 19:15
5/5 anonim válasza:
Helló!
Én is a Jangeet szedem 4hónapja. a barátommal vigyázunk máshogy is. Tudtok arra választ adni, h elég csak a gyógyszer vagy muszáj mellette védekezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!