Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mond a nőgyógyász?
Anyukám nem tudja, hogy már nem vagyok szűz, de majd nem sokára azt mondom neki, hogy 'most vesztettem el', tehát mintha most feküdtem volna le először a barátommal.
Nőgyógyászhoz akar vinni, hogy majd akkor esetleg fogamzásgátlót kezdjek szedni vagy valami, de
1) ő bejön velem a vizsgálat idejére?
2) az orvos megmondja neki hogy már nem vagyok szűz? (ha az 'első' előtt megyünk)
3) és ha megmondja neki, akkor mondhatom azt, hogy a tampon szakította ki?
bocsi lehet hülye kérdések, de tényleg fogalmam sincs ezekről

1. nem
2. nem
3. nem fogja elmondani, és az orvossal legyél őszinte, mert különben semmi értelme

az orvos am se mondhatja meg, hogy volt e szexuàlis kapcsolatod vagy nem, csak azt, hogy meg van e a szüzhàrtya vagy nincs, de az se feltétlen attól szakad àt..
Egyébként nem mondhatja meg...

Már nem azért, de hülyék vagytok... XD
Mivel nem múlt el 18 (gondolom), ezért a szülőnek joga van tudni, az orvos pedig köteles elmondani.

1.nem
2.nem (de megérdemelnéd!)
3.te hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!