Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tablettát szedtem be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tablettát szedtem be kb. egy hete. Most kellene megjönnie, és azt hiszem meg is jött. Normális hogy nem úgy, mint szokott?

Figyelt kérdés
Csak barna,enyhén véres folyás van,és egyelőre nem is nagy mértékben,de kb. még csak fél órája,olyan mint a menstruáció utolsó napjaiban..Nekem egyből vérrel szokott kezdődni,normális ez?
2009. febr. 13. 15:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy inkább az mondható,hogy vizes barnás folyás..de szerintem egyértelműen a menstruációhoz van köze.(tegnap csináltam tesztet,azt mutatta,nem vagyok terhes)
2009. febr. 13. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, mert az esemény utáni sok hormont tartalmaz. Ne aggódj!
2009. febr. 13. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális ez nagyon be tud kavarni csinál cifra dolgokat. Normális. Az is, ha esetleg ezután majd kimarad vagy duplán jön meg vagy késik vagy hasonló. Kell egy idő amíg lenyugszik a szervezeted. Tesztet majd még csinálj később is, a biztonság kedvéért. Úgy értem pár hét múlva.
2009. febr. 13. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!