Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jó a Yasminelle fogamzásgátló tabi?
Ezek tévhitek mind! Épphogy gátolja a rák kialakulását, különösen a méhnyakrákét és az emlőrákét! Nem kell félned a szedésével kapcsolatban! Ez a legbiztonságosabb módszer a terhesség megelőzésére! Én már majdnem 4 éve szedem és semmi panaszom sincs!10 000 nőből kb. 2-3 esik teherbe a gyógyszer szedése mellett, de ezek nem is szedik rendszeresen, elfelejtenek bevenni szemeket, stb. Szóval ha rendesen szeded és betartod a szabályokat, akkor nem lehet gond!
(Én írtam az első hozzászólást is )
Yasminelle és daganatok
Kissé gyakrabban diagnosztizálnak mellrákot a tablettát használó nők között, de nem tisztázott, hogy a különbséget valóban a tabletta okozza-e. Lehetséges, hogy azért fedeztek fel több esetben daganatot a tablettát szedők esetében, mert őket gyakrabban vizsgálta meg orvosuk.
Erről ennyit!
Szia!
Én nem tudom milyen az a gyógyszer pontosan.De jobb megkérdezni a dokit,az nem megoldás,hogy az egyiket reggel a másikat este szeded.A hatóanyag nem bomlik le olyan gyorsan szerintem.
Sziasztok! a tablettát szedő nők között gyakrabban diagnosztizálnak rákot valóban, de nem a gyógyszertől lesznek rákosak, hanem gyakrabban járnak ellenőrzésre, így nagyobb esélyel derül ki, ha baj van. akiben benn a hajlam, az csakis genetikai, vagy életmód függő.
Mellékhatásként nem szerepel a rák, de még vizsgálják a dolgot. Más fogamzásgátlóktól nem lesz ilyesmi panasz, akkor ettől sem, annyi ak ülönbség h ez fito ösztrogént tartalmaz, mai esetleg helyreállítja a hormonális zavarokat, pl nől a cici esetleg, vagy helyrehozza a ciklust, hogyha majd nem szeded, utána lehessen kisbaba.
Nem oylan erős gyógyszer, hogy ne szabadna sokáig szedni. Mellékhatása maximum az lehet, hogy lefogysz, vagy magasabb lesz a vérnyomásod, de ha közlöd a dokival, hogy te ilyen, meg amolyan betegséggel küzdesz, akkor mást ír fel. Depressziósoknak és tejcukor érzékenyeknek ezt a gyógyszert kifejezetten nem ajánlják. Ugyanarra a gyógyszerre mnidenkinek a szervezete másként reagál, tehát valakinek bejön, valakinek nem. Nem a gyógyszerrel van baj, csak meg kell találni a nekünk legmegfelelőbbet személyre szabottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!