Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abbahagytam a szedését, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagytam a szedését, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

3 éve szedem a fogamzásgátlót.

most abba hagytam mert nem tudtam kiváltani. pult hét péntek ota kellett volna elkezdenem megint egy uj levelet.

haggyam ki most már ezt az egy honapot, vagy ha holnap kitudom váltani akkor vegyem be egy hét késéssel?

2011. febr. 17. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt jól elb... bocsi, de így van. nem csak ezt az egy hónapot, hanem min3 hónapot ki kellene hagynod. ilyenkor ezt szokták ajánlani a nőgyógyászok. de, ha nem is tartod be azt a 3 hónapot, ebben a hónapban semmiképp ne kezd el, várd meg a következő menstruációd, s csak akkor... így hanem többet ártasz, mint használsz.
2011. febr. 17. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebbe a hónapban már eszedbe se jusson elkezdeni. Akkor kezdheted el újra, ha szépen helyreáll a ciklusod. Ha csak 4 hónap múlva áll helyre, akkor 4 hónapig kell várni.
2011. febr. 17. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam tökre ugyanez volt a helyzet, azt mondta a nőgyógyász hogy a következő menstruáció első napján kezdjem el szedni. Azóta majdnem két hónap telt el és még mindig nem jött meg...
2011. febr. 17. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát bizony előfordul az ilyen a tabi után. Hiába mondják, hogy milyen hiperszuper alacsony hormontartalmú.

Egyébként utolsó: Ha meg is jön a menzeszed, várnod kellene még néhány normális ciklust, nem rögtön elkezdeni.

2011. febr. 17. 23:16
 5/6 A kérdező kommentje:

pont ma egy hete hogy nem szedem.

de ma megjött! (múlt héten mult el)

mit csináljak?

2011. febr. 18. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Várjál addig, míg vissza nem áll a ciklusod a régi rendre. Legalábbis ha nem akarsz magaddal kicseszerinteni.
2011. febr. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!