Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után kimutatta rendesen a teszt a terhességet?
Ha az együttlét a 1.napon történt hajnalban,megszakításos közösülés volt,és a terhességi tesztet a 0.napot követő 14.napon reggel,első vizeletből végeztem el,Corex-10 napos terhességet már kimutató tesztel,és az eredmény egyértelműen negatív lett,ez mennyire megbízható?Úgy értem,hogy a teszt már kimutatta volna,nem?
Köszönöm!

Ez egy egyszeri alkalom volt.Megbántam.Nem elítélő véleményeket kértem,hanem választ szeretnék a kérdésemre.
Ettől függetlenül,igaza van a kedves válaszolónak,de most nem erre vagyok kiváncsi:)

ha 10 napost kimutat akkor nagyon gyenge teszt lehet. Mi clear blue-t vettünk az már 2-3-4 napost kimutat jó %-val
a beágyazodás kb a 7-8 napon van tehát onnan még 10 nap.
Csinálj majd még1et
a carl blue teszt az elmaradt menstruáció első napjától mutatja ki..az nem 2-3 nap,nem?
hármat csináltam már,az utolsót csináltam,akkor amit a kérdésemben leírtam.mind negatív lett.

Tök felesleges egy nap, vagy egymást követő napokon három tesztet megcsinálni.
Ha 14. napon negatív volt, akkor egy hét múlva érdemes megismételni akkor, ha továbbra sem jön meg a menzesz, vagy más, mint a megszokott.
Valószínűleg nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor egy hét múlva tesztelj újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!