Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meglehet változtatni a fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet változtatni a fogamzásgátló időpontjának szedését?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap kezdtem el szedni a Symicia nevű fogamzásgátlót, de csak késő este tudtam meg venni, így háromnegyed tízkor vette be az elsőt, gondolkoztam, hogy melyik időpont lenne a legjobb nekem és szerintem az este hét óra, ha mától (vagyis a második naptól) elkezdem hétkor szedni, nem lesz gond? Átállhatok erre az időpontra?

És lenne még egy kérdésem, szerintetek mennyi idő után hat biztosan? A papírja szerint hét nap után, de láttam fórumot ahol valaki azt írta, hogy az orvosa, egy hónapot javasolt neki...

Köszönöm szépen előre is! :))

2011. febr. 16. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, nyugodtan elkezdheted mától este hétkor szedni. Én is tablettát szedek évek óta, az enyém is 1 hét után hat, az orvos azt mondta, nem kell egy hónapot várni. De azért én 2 hetet vártam vele.
2011. febr. 16. 10:02
 2/7 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm!
2011. febr. 16. 10:15
 3/7 anonim válasza:
Ha nem mondta el az orvos, akkor a papírján megtalálod. Az enyém pl ugye elkezdtem szedni, és ha a menstruáció eslő napján veszem be akk semmit nem kell várni mert az már oylan hatóanyagú, én a második napon vettem be és azt írta, hogy akkor az első héten kell várni vele. Laurinát szedek, de javaslom olvasd el a papírját, arra való.:):):)
2011. febr. 16. 10:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, elolvastam, egy hetet ír, csak kicsit félek, ezért kértem véleményt. :))
2011. febr. 16. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz.
2011. febr. 16. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, csak a Barátok Köztét nem lehet.
2011. febr. 17. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:
:D:D ez szép volt!
2011. febr. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!