Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késik? (bővebben lent)
február 9-11. én kellett volna megjönnie.
már kb 4 hónapja pontosan jön meg(8.-tól-11.-ig bezárulva)
de februárban még mindig nem jött meg.
a barátommal voltunk együtt, de mindig védekeztünk gumival!
az előjáték persze gumi nélkül volt, de NEM volt bennem anélkül.
kérdésem az lenne, hogy miért késhet?(mostanában kevesebbet eszem, fogyókúra miatt, és néha feszültebb vagyok, de leginkább azért idegeskedem,hogy miért nem jön meg.)
16 éves vagyok és már 1 éve élek szexuális életet.(eddig soha nem történt semmi gond.)

Nem hiszem hogy terhes vagy, nyugi. Velem ugyan ez volt kb. egy hónapja. A volt pasimmal ráadásul előtte szakítottunk...
Nekem 33 nap helyett 40 napra jött meg és már másfél éve mindig 32-33 napra volt soha sem késett! Gondolom azért mert volt a szalagavató meg félévi vizsgák+a felvételi..és emiatt sokat idegeskedtem és feszült voltam. Ha 2 hétnél többet késik vegyél tesztet, de tuti hogy meg fog jönni:) Ha nem szakadt ki a gumi és nem hatolt be gumi nélkül a barátod akkor nem lehetsz terhes. Ne idegeskedj, felejtsd el hogy terhes lehetsz( tudom hogy ez lehetetlen de próbálj meg ne gondolni rá) és meg fog jönni.
köszönöm.
a fejemben tudom hogy nem lehetek az de mégis olyan idegesítő, főleg anyukám minden reggel hogy ő már kezd félni (: és lehet ettől leszek még idegesebbb.

Ha anyukád kezd félni, akkor csinálj egy tesztet és megnyugszik.
Egyébként a fogyókúrától is késhet többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!