Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye ez még nem olyan gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez még nem olyan gáz?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elfogyott a második levél fogamzásgátlóm (Yadine) és most van a második napom a 7 napos szünetben. Előző hónapban már a második nap megjött, de most még nem. A gyógyszert rendesen szedtem..mi lehet a gond? Vagy lehet hogy most tovább tolódik a menstruációm kezdete?
2011. febr. 13. 20:14
 1/3 Sötö válasza:
100%
1-1 nap késés még gyógyszer mellett sem kizárt. Okozhatja egy erős felfázás is akár. Vagy ha még csak 2hónapja szedsz fogamzásgátlót, nem törvényszerű, hogy ráállt a szervezeted arra, hogy a második napon jöjjön meg a menstruációd. Ne aggódj, ha rendesen szedted (nem hánytál, nem volt hasmanésed vagy erős gyógyszer mellette) akkor nem lehet gond.
2011. febr. 13. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
A 7 nap alatt bármikor megjöhet a megvonásos vérzésed, ne aggódj. Két hónap alatt még szerintem nem állt be egy adott napra.
2011. febr. 14. 08:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Nekem is az első hónapokban a 2-3ik napon jelentkezett a vérzésem,de ahogy teltek a hónapok ,évek az utóbbi időben kitolódott a 6ik napra!
2011. febr. 14. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!