Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktus elején (kb 20 mp-ig) nem használtunk óvszert. Utána felvette a párom. Jobb a biztonság elven, inkább bevettem a 72 órás tabit. (Bár szerinte nem kellett volna. ) Most késik a menstruációm. Lehet, a tabi miatt?
A tabi jó időre szétcseszheti a hormonháztartásod. Elég nagy felelőtlenség volt védekezés nélkül szexelni, és nagyon nagy felelőtlenség volt bevenni a tabit.
Mi van, ha pár nap-pár hét múlva nagyobb gond lesz? Pl. elszakad az óvszer? Akkor mit csinálsz?...
Nem kell besz*rni, ez csak egy esemény utáni, nem ciánkapszula. Nem lesz semmi bajod, meg fog jönni.
Ha jól értettem ,akkor ez az egész szitu már legalább egy hónapja volt. Bevetted a tabit, majd megjött a menzeszed a szokott időben, eltelt a 28 nap, és most meg késik. Ha ez így van, akkor csinálj egy tesztet, mert még tehes is lehetsz akár. Ha negatív a teszt, csinálj még1et. Ha az is negatív, várj egy hónapot, addire egész biztosan helyre áll a hormonháztartásod. Ha akkor se jön meg, akkor menj dokihoz, és kapsz olyan gyógyszert ,amitől megjön.
DE: ha rosszul értettem, és az eset nem olyan rég volt, közvetlenül a tabi bevétele után megjött, és most, hogy eljött a szokásos menzesz napja, nem jön meg, akkor ne aggódj, nem is kell hogy mejöjjön. Az a vérzés, amit a tabi okozott, valószínűleg az új ciklusod első napja lesz. Egy ilyen tabi az egész ciklusodat átpakolja, ezentúl más napon fog megjönni pl.
Jól tetted hogy bevetted, végülis inkább az esemény utáni, mint egy abortusz. Bár hozzáteszem ,én ennyi miatt nem vettem volna be...
De még mindig nem tiszta. Tehát 5 hete történt az aktus. Utána mikor jött meg? akkor ezek szerint az első verzió áll fent. Tesztet mindenképpen csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!