Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri 3-4 hónapig szüenteltetni a gyógyszert?
Pedig 3 év után ajánlott is 3 hónap szünet. Azért abba is bele kell gondolni, hogy ha 3 hónap alatt nem áll helyre, akkor ha tovább szeded, esetleg maradandó kár is származhat a dologból.
Pl. ha majd azért szeretnéd abbahagyni, mert babát szeretnél, de nem indul újra a peteérésed?
De ha nekem nem hiszel, tedd fel a kérdést itt: www.orvostudakozo.hu
Nem a kiürülésről van itt szó. Hanem arról, hogy megbolygatja a hormonháztartásod. Van, akinek annyira bezavar a tabi, hogy nem is indul újra a peteérése, hanem ha babát szeretne, akkor járhat mindenféle kezelésre.Ez főleg akkor fordul elő, ha nem vizsgálják ki szedés előtt.
Neked pl megnézték van-e rendes peteérésed minden hónapban, mielőtt elkezdted szedni?
Kiürülni kiürül már pár óra-nap alatt, de a hatása az igen is lehet hosszútávú.
Én nem szeretnék még babát elég sokáig.
Nem vizsgáltak semmit előtte, de előtte rendszeres volt napra pontosan megjött mindíg.
Akkor úgyérzem, hogy nem sok értelme van abbahagyni pár hónapra, mert utána úgyis újra kezdem, és mire talán beállna, kiürülne, és újra elkezdem majd szedni, szóval azthiszem marad úgy, ahogy volt. De azért köszönöm a válaszokat.
De ha van egy határozott véleményed, és úgy látszik meg sem lehet győzni, akkor miért teszel fel kérdést?
Ha akarod, akkor szedd tovább, én csak adtam egy tanácsot, amit egy általam megbízhatónak vélt orvos javasol.
Nem leszólni akarlak, bocs, csak ennek szerintem most így nem volt sok értelme.
Egyébként azért érdemes lenne orvostól is megkérdezned, hogy érdemes-e abbahagyni.
Nem tudom milyen kezelést fogsz kapni, de ha olyat, ami csökkenti a fogamzásgátló hatékonyságát, akkor összevissza vérzést is tapasztalhatsz. (pl. pecsételés levél közepén..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!