Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volina fogamzásgátlót szedek, a szünet 3dik napjánál járok, de még nem jött meg. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Eddig mindig egy 2-3 nappal tovább szedtem be aztán rá 2napra meg is jött. Most nem igazán akar,egy kicsit fáj a hasam,de nemolyan vészesen.. Mi lehet a baj?2011. febr. 11. 12:18
1/8 anonim válasza:
Ezt nem értem: "Eddig mindig egy 2-3 nappal tovább szedtem be"
Szerintem várj még a szünet végéig és ha akkor se jön meg, menj el dokihoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Elhuztam a menstruációt 2-3 nappal , 21 nap után tovább szedtem. Remélem ma megjön eddig pontos volt néha 1 nap késés. És ha vki írja,hogy terhes vagyok, az butaság hisz óvszer nélkül sosincs szex.(Alapszabály) Meg azután ellenőrzés..
2011. febr. 11. 12:24
3/8 anonim válasza:
Akkor minek szeded a gyógyszert??
4/8 anonim válasza:
Ha szétcseszed magadnak a hormonháztartásod a továbbszedegetéssel (minek? és miért így?) akkor mit vársz? A szervezeted előbb-utóbb megbosszulja.
5/8 anonim válasza:
Ilyet nem nagyon kellene csinálni, hogy önkényesen pár nappal tovább szeded...
Egyébként nincs jelentősége melyik napon jön meg. Az a lényeg, hogy a 7 napban megjöjjön..
6/8 A kérdező kommentje:
hátha nincs jelentőősége akkor rendben!
2011. febr. 11. 13:15
7/8 anonim válasza:
Azt azért hozzáteszem, hogy igaza van az előttem szólónak, ezzel eléggé szétcseszheted a hormonrendszered.
8/8 anonim válasza:
szerintem mindegy mikor jön meg csak védjen a terhesség ellen, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!