Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a szünet azonos napján kell megjönnie?
Nekem se annyira rendszeres, hogy órára, percre pontosan... pedig fogamzásgátlót szedek.
Sztem nincs ott semmi probléma.;)

Nekem az utolsó 2 évben kezdett el 28 napokra megjönni,pedig már 28 éves leszek. Igaz nem szedek fogamzásgátlót. Előtte 29-31 napok voltak a cilusaim.
Ha viszonylag azonos időben jön meg,semmi gond. Ez egyénfüggő. Akkor van probléma, ha teljesen rendszertelen.

Nem feltétlenül kell azonos napon megjönnie. A lényeg, hogy még a 7 napos szünetben jöjjön meg.
Egyébként remélem tudod, hogy a fogamzásgátló csak addig jó a ciklusproblémára, amíg szeded. Ha majd babát szeretnél, és abbahagyod, vszínűleg ugyanolyan lesz a menzeszed, mint előtte, vagy még rosszabb.
Nem vizsgáltak ki, hogy mitől maradt ki a menzeszed néha?

Na akkor. Ha fogamzásgátlót szedsz, elvileg pontosan 28 naponként kell megjönnie. Tehát ma mind a 21 tablettát beszeded mindig, akkor ha az előző kedden jött meg, a következőnek is kedden kell megjönnie. Ha nem, akkor felmerül a kérdés, hogy jó-e neked a tabletta.
Az mindegy, hogy kedden reggel, délben vagy este, lényeg a kedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!