Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mindig a szünet azonos napján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a szünet azonos napján kell megjönnie?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy órára pontosan jön meg nekik, nekem egy 24 órás intervallumba jön meg, de sose ugyanakkor. Ez normális?
2011. febr. 10. 18:50
1 2
 1/17 VirtualAngel válasza:

[link]

Nekem se annyira rendszeres, hogy órára, percre pontosan... pedig fogamzásgátlót szedek.

Sztem nincs ott semmi probléma.;)

2011. febr. 10. 18:53
 2/17 A kérdező kommentje:
De én is fogamzásgátlót szedek :)
2011. febr. 10. 18:54
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó 2 évben kezdett el 28 napokra megjönni,pedig már 28 éves leszek. Igaz nem szedek fogamzásgátlót. Előtte 29-31 napok voltak a cilusaim.

Ha viszonylag azonos időben jön meg,semmi gond. Ez egyénfüggő. Akkor van probléma, ha teljesen rendszertelen.

2011. febr. 10. 18:55
 4/17 A kérdező kommentje:
4. hónapja szedem a fogamzásgátlót, sok ideig előtte 35 napos volt a ciklusom, viszont fél évig teljesen megbolondult. Elegünk lett a sok terhességi tesztből, mert nem egyszer kimaradt 1 hónap, így váltottam tablettára.
2011. febr. 10. 19:04
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell azonos napon megjönnie. A lényeg, hogy még a 7 napos szünetben jöjjön meg.

Egyébként remélem tudod, hogy a fogamzásgátló csak addig jó a ciklusproblémára, amíg szeded. Ha majd babát szeretnél, és abbahagyod, vszínűleg ugyanolyan lesz a menzeszed, mint előtte, vagy még rosszabb.

Nem vizsgáltak ki, hogy mitől maradt ki a menzeszed néha?

2011. febr. 10. 19:17
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy így van. Doki se tudta mitől van, felírt valamilyen gyógyszert, hogy majd attól megjön. De mire megjött a laboros terhességi teszt eredménye, addigra megjött. Tehát nem volt rá szükség. Aztán 2 hónap múlva megint kimaradt. De nem talált semmit, pedig voltam vérvételen is.
2011. febr. 10. 19:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Hm érdekes. Hormonjaidat nézték? Pajzsmirigyhormont esetleg? Hüvelyi UH volt?
2011. febr. 10. 19:37
 8/17 A kérdező kommentje:
Hormonokat néztek, hüvelyi UH is volt. Pajzsmirigyet nem néztek, de szoktak néha, nem volt baj vele.
2011. febr. 10. 20:23
 9/17 anonim ***** válasza:
:( Akkor nincs ötletem. Mindenesetre a kérdésedre már válaszoltam:)
2011. febr. 10. 20:24
 10/17 anonim ***** válasza:

Na akkor. Ha fogamzásgátlót szedsz, elvileg pontosan 28 naponként kell megjönnie. Tehát ma mind a 21 tablettát beszeded mindig, akkor ha az előző kedden jött meg, a következőnek is kedden kell megjönnie. Ha nem, akkor felmerül a kérdés, hogy jó-e neked a tabletta.

Az mindegy, hogy kedden reggel, délben vagy este, lényeg a kedd.

2011. febr. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!