Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélyem? Mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélyem? Mikor érdemes megcsinálni a tesztet?

Figyelt kérdés

Elsősorban Sziasztok!

Elsősorban olyanoktól szeretnék válaszokat aki volt már ilyen helyzetben.

Szitu: A párommal a szülinapi bulim után együtt voltunk,én kicsit berugtam nem emlékszem pontossan mi hogy volt,ő azt mondja sajnos késön szált ki,mármint amikor már elment.A multhonapban 23-án jött meg.feb.4-én történt meg az eset.Mennyi az esély h terhes maradtam???Nagyon fura előérzetem van!(+ az első terhességemnél a 2-dik alkalommal terhes maradtam,szoval nem kellett sok.DE a fiamat a mai napig imádom és tisztességesen nevelem!Mikor csináljak tesztet szerintetek?Nagyon köszönöm segitségeteket!

2011. febr. 10. 16:26
 1/6 anonim válasza:
Már vannak olyan tesztek amik 1-2 hét után elvileg kimutatják a terhességet !
2011. febr. 10. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Ciklus 13. napján? Hát grat:D Ennél jobban időzíteni sem tudtátok volna. Ha éppen ovulációkor voltatok együtt (ami 13. napon elég esélyes), akkor kb 20% az esély a terhességre.

Egyébként: Ha "időben" kiszáll, akkor is teherbe eshetsz. Ha nem akartok gyereket, válasszatok megbízhatóbb módszert.

2011. febr. 10. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy tesztet aktus utáni két héttel, reggeli első vizeletből érdemes megcsinálni:)
2011. febr. 10. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is hasonló a helyzet!!! :(

Annyi különbséggel, hogy nekem 24.-én jött meg és 6.-án voltunk együtt.Mi is megszakításossal csináljuk (de a legutóbbi nem úgy sikeredett), de ez volt az utolsó! Befejeztem, gyógyszert szedek!!!

Nagyon bízom benne hogy megjön!

Neked is 18-20 körül!?

Addig várok (mert mást nem tudok tenni) 17-18.-án iszok 1-1dl vörösbort, mert egészséges és vérserkentő, és meghozza a menzeszt! (legalábbis nálam már többször bevált!)

Nekem 26-28 napra szokott megjönni. Várok 30 napot, addigra biztosan meg kell jönnie!

Nekem most van először ilyen eset!

Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy sokan hónapokat, éveket próbálkoznak mire összejön!

Szorítok neked!!! De te most akarod vagy nem a babát?

2011. febr. 10. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:

az előző vagyok!

Bocs!!!

Még egyszer felteszem az utolsó kérdést:

Szeretnéd ha terhes lennél, vagy az ellenkezőjét?

2011. febr. 10. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég nagy az esélyed, mert pont a termékeny napon történt a dolog. Tesztet akkor érdemes csinálnod, ha nem jön meg, előtte felesleges.
2011. febr. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!