Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez így biztonságos lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így biztonságos lenne?

Figyelt kérdés
Szeretnénk csak kipróbálni gumi nélkül, de nem akarom, hogy párom még gyógyszert szedjen. Arra gondoltam, hogy havi utáni 1.-2. napon Pharmatex hüvelytablettával, és időbeni megszakítással csinálnánk. Elég biztonságos lenne?
2011. febr. 10. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
(27/F) Nálunk 4 évig bevált a megszakításos közösülés. Biztonságos, ha kellőképpen odafigyeltek.
2011. febr. 10. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.Nem tudom mi bajod ha gyógyszert szed, sok olyan előnye van, amit nem is gondolnál, csökkenti a rák kockázatát és nincs benne olyan mennyiségű hormon,hogy az bajt okozna. Önző vagy. MAjd készülj a gyerekre.Időbeni megszakítás? Hallottál már az előváladékról???
2011. febr. 10. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha mindenképp megpróbáljátok ezt a kockázatos formát, akkor a ciklus végén, a várható vérzés előtt 1-2 napban inkább, semmiképp se az elején. A spermiumölő készítmények védőhatása messze van a 100 %-tól, óvszerrel együtt, szabályosan használva (apró betűs leírás!)elfogadható. Esetleg szóba jöhet egy-két havi bazálhőmérséklet-méréses ciklus-kontroll tapasztalatai után (ha amúgy szabályos a ciklus), de akkor is legalább spermicid készítménnyel. A megszakított közösülést pedig már el kellene mindenkinek felejtenie. CSVSZ-ben dolgozom, az abortuszt kérők közt nagyon gyakori válasz a "milyen módon védekeztek?" kérdésre: "vigyáztunk" "megszakítással"!

Létezik még soron kívüli peteérés, erekciós csepp (előváladék)stb. ez mind jelzi a védekezés komolyan vételét.

(Egyébként állítólag nem akkora a különbség, hogy megérné a szorongást.)

2011. febr. 10. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem hinném, hogy önző vagyok, amiért kérdeztem... érdeklődés volt csupán... inkább, mint hogy utána kérdezzem, hogy "terhes lehet a barátnőm?" ...
2011. febr. 10. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!