Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt hat a Qlaira fogamzásgátló?
Nem volt a mellékelt tájékoztatóban beleírva hogy mikortól van meg a védettség , hogy tudhassak szeretkezni óvszer és félelem nélkül a párommal.
Most kezdtem el szedni 2 napja.
[L]
Nem mondott a dokid semmit?
De mindegy is, mert egy honap, amig lesz az elso gyogyszer altal vezerelt verzesed, az utan mar lehet gumi nelkul szeretkezni, addig nem biztonsagos.
2 nap meg semmi.
Én is ezt szedem, de én váltottam.
Na ott hallottam 3 verziót a váltásra.
Ha most kezdted szedni a mensesed első napján, akkor a 9.szemtől véd.
Az első két szemben csak ösztrogén van, ezért 9 és nem 7 nap.
Majd írd meg a tapasztalataidat a későbiekben, van-e nálad mellékhatás. (elérhető a mailem)
a dokim nem mondott semmit, csak a kezembe nyomta.. :S
akkor most 9 nap vagy 1 hónap a védettség , hogy gumi nélkül szeretkezhessünk?
és 12.32-es, te miért váltottál?
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Mert 4 év után a Yadine-nal elkezdtem vérezgetni a levél közben.
Akkor ajánlotta a dokim a Qlaira-t.
Én a 18. napon voltam együtt a párommal először, mert nem tudtam folytatólagosan elkezdeni, mive a Yadine utolsó szeme vasárnap volt, ezt meg kedden írta a dokim fel.
Bár ő azt mondta, a 7 nap szünet után elég elkezdeni, de a tájékoztató mást ír.
Fellhívtam a dokit, azt mondta 7 napon belül mindegy mikor kezdem, kiegészítő védekezés nem kell.
De azért megvártuk a 2x 9 napot, mert a tájékoztató kihagyás esetén 9 napot ír.
Hát én a helyedben megvárnám a hónap végét biztos, ami tuti.
De itt a gyártó dokiai válaszolnak viszonylag hamar.
Ha mindnek írsz, egy napon belül 100% választ kapsz:
www.fokuszbanano.hu
itt az orvos válaszolra kell kattintani, előtte regisztrálni kell
"Nem volt a mellékelt tájékoztatóban beleírva hogy mikortól van meg a védettség "
Naponta 15x hallod a tv-ben, hogy Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!!!!
Ez meg nem C vitamin, biztos azért vetted, mert életek múlnak rajta, megfogan egy gyerek, aki utána élne 620-80 évet, hát ha nem tudtad megkérdezni egy gyógyszertárban, akkor elég felelőtlen, vagy buta vagy, esetleg mindkettő.
De keresőbe beírtad volna, szerinrtem abban a percben 10 leírást is találtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!