Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő alatt hat a Qlaira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt hat a Qlaira fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Nem volt a mellékelt tájékoztatóban beleírva hogy mikortól van meg a védettség , hogy tudhassak szeretkezni óvszer és félelem nélkül a párommal.

Most kezdtem el szedni 2 napja.

[L]

2011. febr. 9. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem mondott a dokid semmit?

De mindegy is, mert egy honap, amig lesz az elso gyogyszer altal vezerelt verzesed, az utan mar lehet gumi nelkul szeretkezni, addig nem biztonsagos.

2 nap meg semmi.

2011. febr. 9. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ezt szedem, de én váltottam.

Na ott hallottam 3 verziót a váltásra.

Ha most kezdted szedni a mensesed első napján, akkor a 9.szemtől véd.

Az első két szemben csak ösztrogén van, ezért 9 és nem 7 nap.

Majd írd meg a tapasztalataidat a későbiekben, van-e nálad mellékhatás. (elérhető a mailem)

2011. febr. 10. 12:32
 3/5 A kérdező kommentje:

a dokim nem mondott semmit, csak a kezembe nyomta.. :S

akkor most 9 nap vagy 1 hónap a védettség , hogy gumi nélkül szeretkezhessünk?

és 12.32-es, te miért váltottál?

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

2011. febr. 11. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert 4 év után a Yadine-nal elkezdtem vérezgetni a levél közben.

Akkor ajánlotta a dokim a Qlaira-t.

Én a 18. napon voltam együtt a párommal először, mert nem tudtam folytatólagosan elkezdeni, mive a Yadine utolsó szeme vasárnap volt, ezt meg kedden írta a dokim fel.

Bár ő azt mondta, a 7 nap szünet után elég elkezdeni, de a tájékoztató mást ír.

Fellhívtam a dokit, azt mondta 7 napon belül mindegy mikor kezdem, kiegészítő védekezés nem kell.

De azért megvártuk a 2x 9 napot, mert a tájékoztató kihagyás esetén 9 napot ír.

Hát én a helyedben megvárnám a hónap végét biztos, ami tuti.

De itt a gyártó dokiai válaszolnak viszonylag hamar.

Ha mindnek írsz, egy napon belül 100% választ kapsz:

www.fokuszbanano.hu

itt az orvos válaszolra kell kattintani, előtte regisztrálni kell

2011. febr. 11. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem volt a mellékelt tájékoztatóban beleírva hogy mikortól van meg a védettség "

Naponta 15x hallod a tv-ben, hogy Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!!!!

Ez meg nem C vitamin, biztos azért vetted, mert életek múlnak rajta, megfogan egy gyerek, aki utána élne 620-80 évet, hát ha nem tudtad megkérdezni egy gyógyszertárban, akkor elég felelőtlen, vagy buta vagy, esetleg mindkettő.

De keresőbe beírtad volna, szerinrtem abban a percben 10 leírást is találtál volna.

2011. febr. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!