Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Feltenne -e nőgyógyász nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltenne -e nőgyógyász nekem spirált? 25 vagyok és van egy gyerkőcöm.

Figyelt kérdés
Vagy csak 2 gyerek után ajánlott?
2011. febr. 9. 10:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és igaz h havonta kell ellenörzésre járni vele?
2011. febr. 9. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak szülés után teszik fel, de szerintem az nincs megkötve hányadik után. Akár már az első után is én ugy tudom. De nem akarok hülyeséget mondani, szerintem menj el egy nődokihoz ő pontosat fog tudni mondani.

Az igaz hogy rendszeresen kell vele ellenőrzésre járni, mert gyulladásokat okozhat a méhben, nem veszélytelen dolog.

2011. febr. 9. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell havonta járni vele. Nekem van, az első ellenőrzés van 1 hónappal a feltétel után, aztán 6 hónappal a következő, és onnantól évente egy alkalommal kell venni.
2011. febr. 9. 10:55
 4/9 A kérdező kommentje:
értem..csak már unom a hónapról- hónapra idegeskedést h lesz baba..véletlenül..azért csak biztosabb
2011. febr. 9. 10:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, az jó lenn ha nem kéne havonta..kislányom miatt elég ritkán jutok el dokihoz..sokat betegeskedik..
2011. febr. 9. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
A kollégámnak is van,de ő nem jár havonta, nem tudom mennyi időközönként kell járni,de ő tuti nem jár havonta, csak amikor fáj a hasa, h. nézzék meg attól fáj e vagy mástól.De godnolom ha elmész dokihoz ő megmondja h. mikro menj vissza.
2011. febr. 9. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha már van egy gyerkőc, és kéred a spirált, akkor felteszik, és nem, nem kell havonta járni ellenőrzésre vele. Én személy szerint évente egyszer járok.
2011. febr. 9. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:

indoloklt esetben felteszik szülés előtt is

pl osztálytársamnak is feltettél mert nem szedhet fogamzásgátlót

2011. febr. 9. 18:23
 9/9 anonim válasza:

Hajajjj:DHáát nem tudom én biztos vagyok benen ,h spirált sose tetetek fel!Anyukám velem és a hugommal is így esett teherbe és több ismerősöm is mondta,h elcsúszott és teherbe estek...pedig elég jó arányokat muatanak a etezstek ...de nem tudom a késöbbikenben írnál még,h nálad bevált e??

19/l

2011. febr. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!