Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok és most kezdenék el fogamzásgátlót szedni,majd megyek nődokihoz,ő biztos tanácsol egy fajtát. Ti hogy gondoljátok? Melyik fajta jó? És lehetőleg kis hormontartalmú legyen.. Nővérem a Yadine-t szedi,arról tud nekem valaki valamit mondani? Mekkora a hormontartalma?(ilyenek) köszi előre is a rendes válaszokat.2011. febr. 5. 23:52
1/13 anonim 

válasza:

17 évesen még nem kellene ezeket szedni.
2/13 anonim 

válasza:

Tudom a védekezés fontos nagyon, és inkább ezt, mint semmit. De nem hiszem, hogy használ.
3/13 anonim 

válasza:

1.: sztem se ezzel kéne indítani
2.: kérdezd meg a nővéred ő biztos tudja és nyilván megbízhatóbb forrás mint pár hülye gyerek gykn :D
19F
4/13 A kérdező kommentje:
akkor mit? a gumi már nem egyszer kiszakadt.. és nem ugyanaz a fajta..akkor sürgősségi tabletta kellett és az se valami egészséges... a természetes dolgokban meg nem hiszek,mert túl veszélyes,nem akarok gyereket ennyi idősen..
és most állandó barátom van,akivel van szexuális életünk. lassan már nem hiszek másban:/
2011. febr. 6. 00:02
5/13 A kérdező kommentje:
megkérdezném,ha nem 200 kmre lakna innen. ilyet telón meg nem lehet megbeszélni.. Majd ha hazajön. ami sztem nyáron lesz..
2011. febr. 6. 00:03
6/13 anonim 

válasza:

Sürgessen keress fel egy nőgyógyász, majd ő elmond mindent neked részletesen...
7/13 A kérdező kommentje:
amugy nem ezzel inditom. 15 évesen vesztettem el,ugyanazzal a fiúval,akivel még most is együtt vagyok.. azóta gumit használunk,de már nem érzem biztonságosnak..
2011. febr. 6. 00:07
8/13 anonim 

válasza:

Én csak megjegyztem, hogy szerintem nem túl jó ötlet, de inkább a nőgyógyászt kérdezd meg...
9/13 A kérdező kommentje:
amugy ja.. én se szeretném,de nem látok már biztonságosabb modot..
2011. febr. 6. 00:17
10/13 anonim 

válasza:

Én is 17 éves vagyok,nálunk is közel ugyanez a helyzet,nemrég voltam dokinál és Yadine-t írt,mert elvileg attól nem hízok.Alacsony a hormontartalma.Eddig semilyen mellékhatás nem jött ki rajtam,igaz még csak 3szemet szedtem be.Azt is mondta h az első levél beszedéséig használjunk gumit.Remélem segítettem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!