Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A messzem utolso napjaiban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A messzem utolso napjaiban veszitettem el a szuzesegemet, keveset verztem mert nekem 4 napig tart.2 nappal ra ujra egyutt voltunk es akkor sem hasznaltunk ovszert. A sperma nem jutott be mert ahogy a parom eljutott azonal kivete. Lehetek-e terhess?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni, de azért egy terhességi tesztet vegyél. Patikában árulják. Biztos ami biztos, de még most, mert ugye 72 órán belül lehet megszakítani a terhességet. Siess! :)
2009. febr. 9. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A teszt az valóban jó ötlet, legalább megtudod mi a helyzet (remélem nincs gond), viszont a a terhességmegszakításos dolog 72 órája az nagy marhaság! A 72 órás tabletta a beágyazódást akadályozza meg, ill kezdeti beágyazódásnál kilökődést idéz elő, a terhességet később is meg lehet szakítani, de nagyon remélem ez a helyzet nem áll fenn Nálad. Legközelebb inkább szerezzetek be pár óvszert.
2009. febr. 9. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Terhességi teszt: a beágyazódástól legalább 12 napnak el kell telnie a terhesség kimutatásáig.

72 órás tabletta: (orvos írhatja fel) legfeljebb 72 órával az aktus után kell bevenni, ha valami gond volt (életed során max 2-3-szor írják fel, mert egy hormonbomba)

(első válaszoló kicsit kavart, így a tisztánlátás végett)

2009. febr. 9. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

hát kicsi az eséje de lehet vagyis vegyél egy tesztet

amugy meg legközelebb ha nem védekeztek akkor csak akor dugjatok ha pont megjött max3 napig lehet 99% biztonságban

de én ugyse tenném

2009. febr. 9. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz terhes. Pont olyan felelőtlen és tudatlan vagy, mint a többi több ezer tini, aki így "védekezik". Az előváladéktól is teherbe lehet esni. Sőt még a mensi alatt is! Sőt még akár fertőzést is kaphattál! Gratulálok! Hajrá felelősségteljes szex!
2009. febr. 9. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a tanacsokat,elvegeztem egy terhesegi tesztet es egy vonalka jelent meg, ugy hogy nem vagyok terhes.
2009. febr. 13. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!