Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer, fogamzásgátló vagy valami más?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Ezt a kérdést is én tettem fel és eléggé elbizonytalanított. Mi a legjobb megoldás? Ha az orvos rendesen megvizsgál és úgy írja fel számomra a megfelelő gyógyszer akkor is lehet ennyi negatív hatása? Mindenképp olyan módszer kell ami biztonságos! Kinek milyen tapasztalatai voltak? Pasik is írhatnak hogy mit vettek észre a barátnőjükön amikor gyógyszert szedtek?
2011. febr. 5. 09:21
1/6 anonim 

válasza:

A gumi elég biztonságos módszer, ráadásul nem okoz negatív mellékhatásokat sem. A gyógyszerrel csupa rossz tapasztalatom van, régen 2 félét is kipróbáltam, és mindegyiknél 0-ra csökkent a libidóm, hüvelyszárazság is játszott, ráadásul nagyon kiszárította a bőrömet is.
2/6 anonim 

válasza:

Jah utolsó vagyok. Az orvos nem tudja előre megmondani, hogy rád milyen hatással lesz a gyógyszer. Csak azt tudja megmondani, hogy egyáltalán szedhetsz-e ilyen gyógyszert (nem vagy-e trombózisra hajlamos, májad rendben van-e). Ha ez oké, akkor hasraütésszerűen írja fel a gyógyszert.
3/6 anonim 

válasza:

Az orvosok pénzt kapnak a gyógyszergyártóktól ha felírnak 1-1 gyógyszert, szóval nekik is érdekük és majd csak azt fogja ajánlani amelyikkel szerződése van. Hiába vizsgál ki, nem lehet előre megmondani, hogy milyen hatással lesz rád. A mai tabik már kevés hormont tartalmaznak, tehát már nem hízlalnak, szépítik a bőrödet, hajadat, erősítik a körmöket, rendszerezik a ciklusodat. Mondjuk nekem csak az első és utolsó igazolódott be, semmi más hatása nem volt. A libidóm csökkent, a hangulatom hullámzóvá vált, hisztis és sírós lettem, szóval 1 év után abbahagytam. De vannak lányok, akiknek semmi bajuk tőle, sőt csak jót mondanak. Ezt ki kell próbálni, akkor majd meglátod te is :)
4/6 Ancsi1014 válasza:
de ha nem akarsz fogamzásgátlót szedni akkor van a pharmatex kúp amit legalább 10 perccel az aktus előtt kell felhelyezni az elolvad és 4 órán át véd!de ez nem azt jelenti h 4 óra alatt annyiszor mehet el benned ahányszor csak akar!hanem csak 1szer!nem drága és nem hízol meg tőle nem csökken a libidód és szerintem az óveszernél jobb!mert én nem bírom pl az óvszert!
5/6 anonim 

válasza:

Semmi bajom a fogamzásgátlóval. Lassan 4 éve szedem(Harmonet)
6/6 anonim 

válasza:

Óvszer! A foggátlóval csupa rossz tapasztalataim vannak. Mondjuk valakinek beválik, de legtöbbször akkor jelentkezik a legtöbb mellékhatás ha abbahagytad több év után a szedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!