Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20-at szedek már 17. napja. Mindig ugyan abban az időpontban vettem be és ma kell majd a 18. tabit bevennem, de délután szeretkeztünk a barátommal és bennem ment el. Lehet baj? .
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 17:46
11/13 anonim válasza:
Szóval nem orvos írta fel a gyógyszert, csak úgy kaptad vkitől, aki ráadásul teljesen inkompetens a témában, hiszen baromságot mondott.
Akkor bizony magadra vess és imádkozz.
12/13 A kérdező kommentje:
de csak úgy kezdtem el h a doki azt mondta h lehet szednem. és olyan mondta aki gyógyszergyárba dolgozik. szval nem csak vki. és a betegtájékoztatót azért nem olvastam el mert nem kaptam csak egy levéllel és betegtájékoztatót nem.:s de köszönöm a válaszotokat.
2011. febr. 3. 19:07
13/13 anonim válasza:
Ebben az esetben nem hiszem, hogy védett a tabletta. És a helyedben én nem is szedném...vérvizsgálat nélkül valami ismerőstől betegtájékoztató nélkül szerzett egy levél tablettát szedni? Te jó ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!