Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik napra való gyógyszerrel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik napra való gyógyszerrel kezdjem?

Figyelt kérdés

Ma jött meg, akkor gondolom a szerdaival kell kezdenem igaz?És sorban kell haladnom, és a megmaradt hétfő és kedd napi gyógyszertr bekell venni a végén? Bocsi, csak biztosra akarok menni. :$

Köszönöm a válaszokat :))

2011. febr. 2. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel ma jött meg a menstruációd, így a szerdait kell bevenned. Bármelyik feliratosat beszedheted, a lényeg, hogy vedd be, viszont ha sorba mész, akkor tuti nem keveredsz bele, hogy bevetted-e vagy sem a bogyót. Nálam ez úgy volt, hogy elkezdtem a menzesz 1. napján a bogyót szedni és szedtem folyamatosan 21 napig. Aztán 1 hetes gyógyszerszünet és a 8. naptól ismét szedtem a másik havi adagot folyamatosan..
2011. febr. 2. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy az első bogyóval együtt 20 napig kell csak szedni. Legalábbis nálam ez így van, én Cypromix-et szedek.
2011. febr. 2. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem Symiciát írt fel. DE nem 21 napig kell szedni?
2011. febr. 2. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:

De 21 napig kell. 21 szem van egy levélen.A cypromix sem kivétel,ott is 21 szemet kell bevenni.Mindet be kell venni és aztán jön a 7 napos szünet,majd a 8.napon folytatni a következő levéllel.

Ha ma szerda van,akkor a szerdait vedd be és holnap a csütörtökit stb.A levél elején levő hétfő és keddi szemet is vedd be,vagyis amig minden bogyó el nem fogyott,aztán jön a 7 napos szünet.

2011. febr. 2. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok vele, hogy 21 napig kell szedni, nem úgy értettem. Hanem, hogy az első bogyó után már csak 20 marad. Nem kell lehurrogni más válaszát..
2011. febr. 2. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Első bogyóval együtt 20 -> magyarul 1+20= Voálá! 21
2011. febr. 2. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy halálosan mindegy, mert ha jól tudom, a Symicia egyfázisú. Márpedig jól tudom.

Akár összevissza is szedheted, az a lényeg, hogy 21 tabit vegyél be, aztán tarts 7 nap szünetet.

2011. febr. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!