Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Mindenütt olvasni hogy a gumi óvszer nem nyújt 100%os védelmet. De ha nem szakadt el és aktus után vizzel ellenőriztük, és nem szivárgott akkor mennyire adott védettséget?
2011. febr. 1. 07:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem ökörködtök, és nem csináltok marhaságot, ha száraz a lány, síkosítotok, szinte biztos a védelem. Ellenőrizhetitek folyton, hogy kiszakadt-e, de ha így paráztok a dologtól, sosem fogjátok igazán élvezni a szexet.

Semmi nem nyújt 100%-os védelmet, de józan gondolkodás mellett, tuti nem lesz terhes egy lány.

2011. febr. 1. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy hivatalosan nem nyújt 100 %-os védelmet, de ha elöirásszerüen használjátok meg nem valami olcsó vackot vesztek, akkor gyakorlatilag kizárt a terhesség. Mi 24 éven keresztül használtuk, ez alatt egyetlen egyszer sem fordult elö, hogy kiszakadt volna, nem lettem mellette terhes (illetve amikor gyereket akartunk, akkor nem használtuk értlemeszerüen), nem kellett magamat hormonokkal tömni (Amit eleinte próbáltunk, de egyrészt különféle bajaim voltak töle: fejfájás, idegesség, depresszió, másrészt meg nem volt kedvem a szexhez).

SZóval én mellette szavazok sokévi tapasztalat után is.

2011. febr. 1. 08:02
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. további szép napot. :)
2011. febr. 1. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem lyukad ki, időben felteszitek (aktus előtt, nem csak elélvezés előtt!) és nem kenitek össze kívülről spermával, akkor 100%.
2011. febr. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!