Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normalis, hogy folyasom van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, hogy folyasom van?

Figyelt kérdés

Arrol van szo,hogy fogamzasgatlot szedek,mar a masodik doboznal tartok(ma veszem be a 3. szemet) es kellemetlen szagu folyasom van,barnas folyas.Ez normalis?A fofgamzasgatlo miatt?Azt olvastam,hogy amikor barnas folyas van,illetve verzes van(nem menstruacio) akkor nagyobb az eselye a teherbeesesnek.Igaz ez?

koszi valasztokat.

2011. jan. 31. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fertőzés, a köztivérzésnek nincs szaga. Mindenképpen fordulj orvoshoz, ő tudja csak megállapítani, hogy miről van szó és hogy mi a megoldás. A biztonság kedvéért védekezzetek mellé, amíg a doki nem zárja ki, hogy nem jó a gyógyszer.
2011. jan. 31. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:
dehat nemreg fejeztem be egy adag antibiotikumot fertozesre..lehetseges hogy nem mulasztotta el?
2011. jan. 31. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az antibiotikum kavart be és csökkentette a gyógyszer hatékonyságát - azaz mégis köztivérzés. De tényleg fölösleges tippelgetni, ezt csak orvos fogja tudni megállapítani.
2011. jan. 31. 15:02
 4/8 A kérdező kommentje:
amikor szedtem antibiotikumot akkor meg nem kezdtem el a fogamzasgalto szedeset,majd csak miutan befejeztem.Elso honapban meg vedekeztunk(bar igyis sajnos egyszer elszakadt az ovszer,de tesztet is csinaltam,szoval nincs baj szerencsere) szoval nem ertem,hogy hogy lehetseges hogy megint fertozesem lenne.Tisztalkodom rendszeresen is,vagy lehet,hogy a baratomtol kaphattam el?
2011. jan. 31. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehet, keress fel orvost. Viszont a közti vérzésnek igenis van egy jellegzetes szaga az első 3 hónapban nekem is volt, ugye a menzesznek is van , (ha jó szaglásod van, érezheted pl tamponcserénél. Közti-vérzésnél meg ugye kb csak barnás folyás van mint (nekem ) az átlagos utcsi napon , akkor már csak tisztasági betét. Sztem nincs gond, de az orvoshoz mindenképp menj el. (Ha mégis lebeszélnéd magad, vagy valaki,akkor a gyógyszer felíratásánál szólj legkésőbb, az már csak 3 hét...)

24 L

2011. jan. 31. 16:22
 6/8 A kérdező kommentje:

koszi szepen a valaszokat:)

mostmar nem jon semmilyen folyas..lehetseges,hogy a gyogyszer miatt,de el fogok menni nogyogyaszhoz ha meg jelentkezik ez a tunet.

2011. jan. 31. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A legbiztosabb, ha elmész orvoshoz, ő tudja csak pontosan, mi bajod lehet. Ha szagos volt a folyás, az valami fertőzés lesz, úgyhogy orvos!
2011. febr. 2. 14:00
 8/8 ***verus*** ***** válasza:
Valamilyen hüvely fertőzésed van sztem minden bizonnyal. Fordulj bizalommal a a nőgyógyászodhoz.
2011. febr. 3. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!