Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy folyasom van?
Arrol van szo,hogy fogamzasgatlot szedek,mar a masodik doboznal tartok(ma veszem be a 3. szemet) es kellemetlen szagu folyasom van,barnas folyas.Ez normalis?A fofgamzasgatlo miatt?Azt olvastam,hogy amikor barnas folyas van,illetve verzes van(nem menstruacio) akkor nagyobb az eselye a teherbeesesnek.Igaz ez?
koszi valasztokat.

Mindkettő lehet, keress fel orvost. Viszont a közti vérzésnek igenis van egy jellegzetes szaga az első 3 hónapban nekem is volt, ugye a menzesznek is van , (ha jó szaglásod van, érezheted pl tamponcserénél. Közti-vérzésnél meg ugye kb csak barnás folyás van mint (nekem ) az átlagos utcsi napon , akkor már csak tisztasági betét. Sztem nincs gond, de az orvoshoz mindenképp menj el. (Ha mégis lebeszélnéd magad, vagy valaki,akkor a gyógyszer felíratásánál szólj legkésőbb, az már csak 3 hét...)
24 L
koszi szepen a valaszokat:)
mostmar nem jon semmilyen folyas..lehetseges,hogy a gyogyszer miatt,de el fogok menni nogyogyaszhoz ha meg jelentkezik ez a tunet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!