Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknál előfordult, a tabi abbahagyása után a menzesz kimaradás?
Figyelt kérdés
Lindynette-t szedtem 9 hónapig. Miután abbahagytam egyszer együtt voltam a párommal védekezés nélkül (megszakítással).
Ezután egy héttel megjött a menzeszem, de a mostani már 3 napot késik. Tehát már több mint egy hónap telt el az együttléttől számítva, terhességre utaló tüneteim nincsenek. Holnap veszek egy tesztet. Szerintetek sok esély van arra, hogy terhes lennék? Mennyi idő után kell beállnia a menzeszemnek tabi abbahagyását követően?
2011. jan. 30. 22:32
1/6 anonim válasza:
nekem az abbahagyást követő egy évben csak négyszer jött meg... ez azért elég extrém, csak arra utalok vele, hogy 3 naptól még nem kell megijedni
2/6 anonim válasza:
Lehet terhesség. De nagyon sok nőnek vannak gondjai a ciklusával a tabi után...
3/6 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem..
2011. febr. 1. 21:29
4/6 A kérdező kommentje:
de lassan 1 hete késik:S
2011. febr. 1. 21:30
5/6 anonim válasza:
nekem 6-8 hetente jön meg, amióta abbahagytam (augusztusban), ráadásul 1-2 hónapja elkezdtem pattanásosodni, a hátamon és az arcomon, és mintha egy icipicit erősebb lenne a szőröm, bár ez szerencsére nem vészes, mert szőke kék szemű, világos bőrű vagyok, tehát nagyon extrém nem lehet, de mintha lenne némi változás, de az is lehet, hogy csak magamnak beszélem be. ilyenkor elgondolkodom, hogy megérte-e szednem.... :S
6/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a gondom, és 6 napot késett, mondjuk csak 4 hónapig szedtem. Szerintem ne aggódj, meg fog jönni, csak ne stresszelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!